H ανάρτηση της Μαντόνα μετά το νοσοκομείο – «Η πρώτη μου σκέψη ήταν τα παιδιά μου» (photos)

Η Μαντόνα έχει ξεκινήσει να κάνει τις πρώτες της αναρτήσεις στο Instagram μετά την περιπέτεια της υγείας της. Η βασίλισσα της ποπ νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν βακτηριακή λοίμωξη. Το περιστατικό αυτό την ανάγκασε να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της.

Το απόγευμα της Τρίτης 18 Ιουλίου, η 64χρονη ανέβασε τις πρώτες της φωτογραφίες μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Επιπλέον, ανέβασε μια φωτογραφία

στην οποία αγκαλιάζει ένα τεράστιο μπουκέτο με ροζ τριαντάφυλλα ευχαριστώντας τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε αναφορικά με την υγεία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Νωρίτερα μέσα στον μήνα, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της με μια μακροσκελή δημοσίευση εξηγώντας πως αισθάνεται απογοητευμένη που αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία της την οποία υποσχέθηκε και να επαναπρογραμματίσει.

«Σας ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια, τις προσευχές και τα λόγια “θεραπείας” και ενθάρρυνσης. Έχω νιώσει την αγάπη σας. Είμαι στον δρόμο της ανάρρωσης και είμαι αιωνίως ευγνώμων για όλες τις ευλογίες της ζωής μου».

«Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω όποιον αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου. Επίσης δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσουμε το show μου. Μισώ να απογοητεύω τον οποιονδήποτε», πρόσθεσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Η προσοχή μου τώρα είναι στην υγεία μου και στο να δυναμώσω και σας διαβεβαιώ, ότι θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό! Το τωρινό σχέδιο είναι να επαναπρογραμματίσω την περιοδεία μου στη Βόρεια Αμερική και να ξεκινήσω τον Οκτώβριο στην Ευρώπη», ανέφερε σχετικά με τα μελλοντικά της πλάνα.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Με αγάπη, Μ.», έγραψε ολοκληρώνοντας την ανάρτησή της.

Madonna speaks out for the first time since hospitalization:

“I’m on the road to recovery and incredible grateful for all the blessings in my life.” pic.twitter.com/ivDH8vY7N8

Pop Base (@PopBase) July 10, 2023

Διαβάστε επίσης:

Νίκολας Κέιτζ: Aκύρωσε τη συμμετοχή του σε φεστιβάλ λόγω της απεργίας των ηθοποιών στο Χόλιγουντ

Τζίτζι Χαντίντ: Συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας

Barbie: Στη δημοσιότητα σκηνή από την ταινία λίγο πριν την πρεμιέρα (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα