Μητσοτάκης φωτιές: Ακυρώνεται η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο υπουργείο Ενέργειας

Η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Ενέργειας, η οποία ήταν προγραμματισμένη ακυρώνεται λόγω των έκτακτων εξελίξεων με τις πυρκαγιές. Πιθανότατα θα γίνει αύριο.

Ο πρωθυπουργός χθες επέστρεψε νωρίτερα από τις Βρυξέλλες λόγω των πυρκαγιών και αμέσως μετά την άφιξή του στην Αθήνα, πήγε στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Υπενθυμίζεται

πως ο πρωθυπουργός βρισκόταν από τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες, όπου έχει μεταβεί για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κοινότητας Χωρών Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής.

Μαρινάκης: «Η Ελλάδα επί ημερών Μητσοτάκη είναι πιο δυνατή από ποτέ«Τέλος καλό, όλα καλά» – Η πρώτη ανάρτηση της Χαντίντ μετά την είδηση ότι συνελήφθη για μαριχουάναΑπεγκλωβισμός σκύλου από την ΕΛ.ΑΣ. -«Δεν αφήνουμε ζώα αβοήθητα, δεμένα ή εγκλωβισμένα»Εργάτες οι πέντε που σκοτώθηκαν στο φρικτό τροχαίο στην ΈδεσσαΈνωση Αιολικής Ενέργειας: Θεωρίες συνωμοσίας η σύνδεση ανεμογεννητριών με τις πυρκαγιέςΚαύσωνας και στην Τουρκία: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών – Έφτασε στους 52 βαθμούς ΚελσίουΆφησαν σκυλί δεμένο σε επιχείρηση – Ο ρεπόρτερ δεν πίστευε στα μάτια τουΠότε πληρώνονται οι συντάξεις Αυγούστου -Οι ημερομηνίες ανά ταμείοΓουάντα Νάρα για τη λευχαιμία: «Δεν υπάρχει ακόμα σαφής διάγνωση, τα παιδιά μου το έμαθαν από τα Μέσα»
Keywords
Τυχαία Θέματα