Ελένη Ράντου: «Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη – Νόμιζα ότι τρελαίνομαι» (Videos)

Μετά από 11 χρόνια απουσίας της από την τηλεόραση, η Ελένη Ράντου μίλησε για την απόφασή της να επιστρέψει μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις».

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι αν δεν ήταν η καραντίνα ίσως να μην επέστρεφε ποτέ στην τηλεόραση.

«Ό,τι μαθαίνεις στο θέατρο, πρέπει να το ξεχάσεις αν παίζεις στην τηλεόραση και εμένα μου αρέσουν πολύ

όσα έμαθα στο θέατρο» είπε μεταξύ άλλων, ενώ εξακολουθεί να δηλώνει αρνητική στην επιστροφή του «Κωνσταντίνου & Ελένης» με νέα επεισόδια, επισημαίνοντας ότι και το «Καφέ της Χαράς» δεν έδωσε στους τηλεθεατές τον αρχικό ενθουσιασμό του 2005.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε επιπλέον ότι έχει φτάσει πολύ κοντά στην κατάθλιψη, την οποία όμως κατάφερε να διαχειριστεί προς όφελός της.

«Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη. Με φόβησε τότε πολύ, γιατί νόμιζα ότι τρελαίνομαι. Αλλά με τα χρόνια κατάλαβα ότι ήταν πολύ χρήσιμη εμπειρία.

Τυχαία συναντηθήκαμε με μία στιχουργό και μου είχε πει “είναι στοιχείο ωριμότητας η κατάθλιψη, μην τη φοβάσαι”. Αυτά που μου δίδαξε η κατάθλιψη, αν δεν τη φοβηθείς και την κάνεις εργαλείο, μού έμαθε τα πιο σοφά πράγματα για τον εαυτό μου. Είμαι βαθιά μοναχικός άνθρωπος. Είμαι αγοραφοβική.

Όταν πλακώνουν οι φοβίες, πλακώνουν όλες μαζί. Πέρασα φάση να μην μπορώ να είμαι μαζί με πάνω από 3 άτομα. Ήμουν σε μια καθιστική διαμαρτυρία σε ανοικτό χώρο και ξαφνικά ένιωσα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω και είπα “δεν θα μπορώ ούτε αυτό να κάνω να πηγαίνω σε πορείες”» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα