Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 22χρονος σάτυρος - «Έχω βίτσιο» είπε στους αστυνομικούς

Στον Εισαγγελέα για να απολογηθεί θα οδηγηθεί σήμερα από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατήθηκε χθες το βράδυ, ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης μετά και την ταυτοποίησή του για άλλα τρία περιστατικά παρενόχλησης.  

Την πόρτα του Εισαγγελέα για να απολογηθεί θα περάσει σήμερα ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης μετά και την ταυτοποίησή του για άλλα τρία αντίστοιχα περιστατικά παρενόχλησης.

Συγκεκριμένα, μετά την καταγγελία της 25χρονης κοπέλας στη Νέα

Σμύρνη και την ανάρτηση των φωτογραφιών του στο facebook, τρεις κοπέλες τον αναγνώρισαν ως τον δράστη αντίστοιχων περιστατικών. Πρόκειται για μία κοπέλα 22 ετών από το Παλαιό Φάληρο, μία κοπέλα 24 ετών από την περιοχή της Ακρόπολης και μία κοπέλα 28 ετών επίσης από τη Νέα Σμύρνη.

Ο νεαρός φοιτητής μένει κι αυτός στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, μένει στην ίδια γειτονιά με την κοπέλα που τον κατήγγειλε και τον οδήγησε στον Αστυνομικό τμήμα.

Πώς έγινε η σύλληψη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τα δακτυλικά του αποτυπώματα στην πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας και μια μαρτυρία από μία γυναίκα που μένει πολύ κοντά του ήταν αυτά που τον οδήγησαν, μετά και τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης. Εκεί έφτασαν και οι τρεις προαναφερθείσες κοπέλες, οι οποίες τον είχαν δει στο facebook και έτσι αποφασίστηκε η μεταγωγή του στη ΓΑΔΑ όπου κρατήθηκε μέχρι σήμερα.

Τι είπε στους αστυνομικούς

Ο 22χρονος «σάτυρος» της Νέας Σμύρνης θα οδηγηθεί - μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του - στην Ευελπίδων αφού η υπόθεση έχει πάρει πια την δικαστική οδό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει πει σχεδόν τίποτα. Το μόνο που είπε κάποια στιγμή στους αστυνομικούς, ήταν πως «έχω ένα βίτσιο, όταν βλέπω κάτι ωραίο θέλω να το ακολουθήσω».

«Το παιδί είναι τέλειο» είπε ο πατέρας του

Τη δική τους εκδοχή για το περιστατικό δίνουν ο πατέρας και ο συνήγορος του 22χρονου, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη πράξη του.

«Το παιδί είναι τέλειο, από εκεί και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου θεωρώ και πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο, ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία», δήλωσε ο πατέρας του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Ο συνήγορος του 22χρονου αναφέρει: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία. Το αδίκημα – ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει – είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗΑΣΤΥΝΟΜΙΑΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣΣΥΛΛΗΨΗΑΠΟΛΟΓΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα