Δολοφονία Καραϊβάζ: Προσπάθησαν να «χτίσουν» άλλοθι (Video)

Στο επίκεντρο των ερευνών τις αστυνομίας βρίσκονται οι συνομιλίες των τριών προσώπων που περιγράφονται μέσα στη δικογραφία της υπόθεσης για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχουν συλληφθεί δύο άτομα, 40 και 48 ετών, τα οποία ζήτησαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη.

Την ίδια ώρα, οι ελληνικές Αρχές έχουν ζητήσει την ενεργοποίηση της Europol για να σπάσουν οι διαδικτυακές συνομιλίες και να αναλυθούν όλα τα sms και οι συνομιλίες των τριών προσώπων.

Ο

ένας από τους συλληφθέντες, ο 48χρονος που οδηγούσε το βαν την ημέρα της δολοφονία τους δημοσιογράφου και κινούνταν στην περιοχή, είχε προσαχθεί πριν από 15 μέρες στη ΓΑΔΑ, όπου του ζητήθηκαν εξηγήσεις γιατί βρισκόταν στο τόπο της δολοφονίας του Καραϊβάζ το όχημά  του.

Ο 48χρονος, λίγο πριν τον συλλάβουν οι Αρχές, φέρεται να προσπαθήσει να «χτίσει» άλλοθι. Έτσι, στις 26/4 ακούγεται συνομιλεί με συγγενικό του πρόσωπο και να προσπαθεί να το πείσει ότι την επίμαχη ημέρα είχαν όντως δουλειά στον Άλιμο.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Χειροπέδες σε 30χρονο που «έσπασε» αυτοκίνητα της Uber

Ηλεία: Συνελήφθη 57χρονος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε μητέρα

Κακόγουστη φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε αμαξοστοιχία intercity

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία Καραϊβάζ, Προσπάθησαν, Video,dolofonia karaivaz, prospathisan, Video