Δολοφονία Άλκη: Έναν 21χρονο Έλληνα «δείχνουν» ως δράστη οι υπόλοιποι συλληφθέντες

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες «αθώωνουν» με τις καταθέσεις τους τον 23χρονο από την Αλβανία και «δείχνουν» ως δολοφόνο του Άλκη έναν 21χρονο Έλληνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι συλληφθέντες φαίνεται ότι κατονόμασαν τον ένατο ως το άτομο που είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος είναι ήδη στα χέρια των Αρχών.

«Αθωώνουν» τον 23χρονο

Οι επτά από τους εννέα συλληφθέντες, σύμφωνα με την ΕΡΤ,

έχουν ισχυριστεί στις αρχές ότι το δρεπάνι που έκοψε τη μηριαία αρτηρία του άτυχου Άλκη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη κρατούσε ο 21χρονος Έλληνας, άτομο που είναι ανάμεσα σε εκείνα που συνελήφθησαν την Κυριακή.

Έτσι επιβεβαιώνουν τον 23χρονο που απολογείται σήμερα και ισχυρίζεται ότι ήταν μεν στον τόπο του εγκλήματος αλλά δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 21χρονος Έλληνας δεν είναι σεσημασμένος και άρα δεν υπάρχουν στο αρχείο τα δακτυλικά του αποτυπώματα ούτε και το γενετικό του υλικό, που αναμένεται να ληφθούν.

Τα δείγματα, στη συνέχεια, θα συγκριθούν σε αυτά που έχουν ληφθεί από το δρεπάνι που χρησιμοποιήθηκε στην αποτρόπαια δολοφονία.

 Υπενθυμίζετια ότι οι 9 συνολικά συλληφθέντες είναι  ηλικίας 19 έως 23 ετών.

DNA και αποτυπώματα

Από τις έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε, επίσης, πως DNA κάποιων συλληφθέντων βρέθηκε στα ρούχα τόσο του 19χρονου, όσο και των δυο φίλων του που ήταν μαζί του όταν δέχτηκαν την επίθεση. Οι περισσότεροι απ’ όσους έχουν συλληφθεί είναι σεσημασμένοι, αφού είχαν απασχολήσει τις αρχές και κατά το παρελθόν.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο υπόπτων που διαφεύγουν.

Ο ένας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μέλος του συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην Αθήνα όπου έγινε έρευνα πριν από μερικές μέρες. Ο δεύτερος είναι ο 20χρονος Αλβανός, φίλος του 23χρονου που απολογείται σήμερα και ο οποίος διέφυγε στη χώρα καταγωγής του λίγες ώρες μετά τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης:

Νέος Βουτζάς: Στα 3 μέτρα έφτασε η καθίζηση του εδάφους – Σε απόγνωση οι κάτοικοι (Videos)

Τήνος: Τα κύματα παρέσυραν τους καβοδέτες – Παραλίγο να βρεθούν στη θάλασσα (Video/Photo)

Ρέθυμνο: Νοσηλεύτρια κατήγγειλε γιατρό για σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο νοσοκομείο

Keywords
Τυχαία Θέματα