Δίκη Τζόνι Ντεπ: Η Ναόμι Κάμπελ στο πλευρό της Κέιτ Μος, που ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού (Videos)

Την πλάτη της Ναόμι Κάμπελ εξασφάλισε η Κέιτ Μος, για το γεγονός ότι κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Τζόνι Ντεπ στη δίκη κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ.

WATCH: Kate Moss describes the "stairs" incident.
She says here had been a rainstorm and she slid down the stairs. She screamed. #JohnnyDepp ran back to help her and carried her to her room, got her medical attention. #AmberHeard @LawCrimeNetwork pic.twitter.com/yFd8PJYqwE

Cathy Russon (@cathyrusson) May 25, 2022

Το διάσημο μοντέλο έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram: «Ναι, Wagon, πες τα!! @ katemossagency», χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι που χρησιμοποιεί για την 48χρονη Κέιτ Μος εδώ και χρόνια.

Η Ναόμπι Κάμπελ συνόδευσε το σχόλιο αυτό με μία παραπομπή σε ρεπορτάζ για τα όσα ανέφερε η Κέιτ Μος στο δικαστήριο, όπου ως μάρτυρας υπεράσπισης του Τζόνι Ντεπ διέψευσε τον ισχυρισμό της Χερντ ότι ο «πειρατής της Καραϊβικής» την είχε σπρώξει από μία σκάλα, όταν είχαν σχέση στη διάρκεια της δεκαετίας του 1990.

Η μήνυση του 58χρονου Τζόνι Ντεπ κατά της πρώην συζύγου του, της 36χρονης Άμπερ Χερντ, για δυσφήμηση και η αξίωση αποζημίωσης ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων βρίσκεται στην έκτη και τελευταία εβδομάδα.

Η Μος που είχε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ στη δεκαετία του 1990 κατέθεσε  στο δικαστήριο  μέσω βιντεοσκοπημένων δηλώσεων, καθώς βρίσκεται στην Αγγλία και ανέφερε ότι ο Τζόνι  Ντεπ «ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με χτύπησε, ούτε με πέταξε κάτω από σκάλα».

Αναφερόμενη στο επεισόδιο κατά το οποίο ο Ντεπ φέρεται να είχε σπρώξει από μία σκάλα την Μος, εκείνη είπε ότι «ο Τζόνι είχε φύγει από το δωμάτιο πριν από εμένα, εκείνη την ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς. Και καθώς έφευγα κι εγώ, γλίστρησα στα  σκαλιά και  χτύπησα στην πλάτη». Το περιστατικό αυτό συνέβη σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Τζαμάικα.

«Ούρλιαξα γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα. Και (ο Τζόνι Ντεπ) επέστρεψε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε στο δωμάτιό μου, όπου μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες», κατέθεσε η Κέιτ Μος.

Ο συνήγορος του Τζόνι Ντεπ ρώτησε την Μος αν ο πελάτης του την είχε σπρώξει με οποιονδήποτε τρόπο από τα σκαλιά και εκείνη απάντησε κατηγορηματικά «όχι».

«Δεν υπήρχε κανένας για να με φροντίσει. Ο Τζόνι το έκανε αυτό», είχε πει η Μος στο Vanity Fair, το 2012.

Πως ξεκίνησε η σχέση Τζόνι Ντεπ- Κέιτ Μος

Η Μος ήταν 20 χρόνων και ο Ντεπ 31, όταν συναντήθηκαν και δημιούργησαν σχέση που διήρκεσε τρία χρόνια, μέχρι το1997. Στη συνέχεια ο ηθοποιός συνδέθηκε με την Βανέσα Παραντίς, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, την 22χρονη σήμερα Λίλι-Ροουζ και τον 20χρονοΤζακ.

Αν και η Μος είχε κάποτε περιγράψει τον χωρισμό της από τον Ντεπ σαν «εφιάλτη», παραμένει σταθερή υποστηρίκτρια του πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής». Ομοίως σταθερή φίλη της Κέιτ Μος είναι η Ναόμι Κάμπελ, η οποία φρόντισε να εκφράσει δημοσίως την υποστήριξή της στην Μος για την κατάθεσή της στη δίκη του Τζόνι Ντεπ.

Η δίκη έχει φέρει στο φως διάφορα κουτσομπολιά για τα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του Χόλιγουντ.

Κι ένα από αυτά είναι ο ισχυρισμός του Τζορτζ Γουέιν, αρθρογράφου στο Vanity Fair, ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που έφερε κοντά τον Τζόνι Ντεπ και την Κέιτ Μος.

«Εγώ γνώρισα την Κέιτ στον Τζόνι», έγραψε στον λογαριασμό του στοInstagram ο αρθρογράφος του Vanity Fair.

«Την πήρα από το χέρι και την πήγα στο τραπέζι του Τζόνι», μόλις είχε μπει στο Cafe Tabac, ένα από  τα πιο γνωστά στέκια του East Village, το 1994. «Είπα, ΄ Τζόνι, αυτή είναι η Κέιτ. Κέιτ, κάθισε με τον Τζόνι΄». Κι έτσι ξεκίνησε η σχέση του Τζόνι Ντεπ με την Κέιτ Μος, που κράτησε τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Απίστευτη ιστορία: Έγραψε το βιβλίο «Πώς να δολοφονήσετε τον σύζυγο σας» και μετά σκότωσε τον  άντρα της (video)

Τραγωδία στη Σενεγάλη: Νεκρά 11 νεογέννητα από φωτιά σε μαιευτήριο (Video)

Μεσαίωνας στην Οκλαχόμα: Νόμος απαγορεύει την άμβλωση από τη σύλληψη

Keywords
Τυχαία Θέματα