Πειραιάς: Τα δραματικά λεπτά μετά τον εντοπισμό της 5χρονης στο νερό – «Τα χεράκια ίσα-ίσα που εξείχαν, είχε σχεδόν πνιγεί»

Ο Απόστολος Λαζαρίδης, πλοίαρχος του φέρυ μποτ «Άγιος Νεκτάριος» είναι όπως μας λέει 25 χρόνια στη θάλασσα και τα 17 από αυτά είναι στη θέση του πλοίαρχου. Όπως λέει ο ίδιος στο Newsbeast αυτό που αντίκρισε χθες την ώρα που βρισκόταν στην γέφυρα του καραβιού, πρώτη φορά το βλέπει και τον συντάραξε βαθιά. O λόγος για την πεντάχρονη που δίνει μάχη για τη ζωή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων. Το κοριτσάκι εντοπίστηκε αναίσθητο από τον πλοίαρχο μέσα στη θάλασσα στην Πύλη Ε8 του λιμανιού του Πειραιά.
Ο κος Λαζαρίδης περιέγραψε στο Newsbeast το περιστατικό: «Το γεγονός συνέβη χτες στις 16.15 όταν το πλοίο ήταν σε ώρα φόρτωσης. Εγώ βρισκόμουν πάνω στη γέφυρα, σε απόσταση το πολύ 70 μέτρων από το σημείο που ήταν το κοριτσάκι, επέβλεπα την κατάσταση στο πλοίο και παράλληλα κοιτούσα και προς το λιμάνι. Ξαφνικά είδα, κολλητά σχεδόν στην προβλήτα, κάτι μικρά παιδικά χεράκια να βγαίνουν από την επιφάνεια της θάλασσας. Τα χεράκια ίσα-ίσα […]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πειραιάς, 5χρονης, – Τα, -ίσα,peiraias, 5chronis, – ta, -isa