Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Στη Νορβηγία μαζί με τον πατέρα του ο μικρός Ράινερ

Πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 6χρονος Ράινερ βρίσκεται στη Νορβηγία και είναι καλά στην υγεία του, έγιναν γνωστές πριν λίγο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ελληνίδα δικηγόρος του Νορβηγού πατέρα Πατρίνια-Μαρία Αδαμοπούλου δέχθηκε επιστολή από τους δικηγόρους του πατέρα στη Νορβηγία στην οποία αναφέρεται ότι ο 6χρονος βρίσκεται σε ασφαλές μέρος με τον πατέρα του στη χώρα του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, Χρήστο Οικονομάκη, οι προσπάθειες της γυναίκας να επικοινωνήσει με τον Νορβηγό πατέρα του παιδιού της παραμένουν άκαρπες καθώς βρίσκεται σε δικαστική

διαμάχη μαζί του για την επιμέλεια του παιδιού.

Ο Χρήστος Οικονομάκης κάνει λόγο για μια προσχεδιασμένη και καταδρομική απαγωγή του παιδιού που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Η πρώτη πληροφόρηση από την ΕΛΑΣ αναφέρει πως φέρεται να βγήκαν εκτός χώρας αεροπορικώς με πλαστό διαβατήριο από τη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 6χρονος Ράινερ απήχθη από το σπίτι του στην Κηφισιά την Τρίτη το βράδυ.

H μητέρα του μικρού Ράινερ, το βράδυ της Τετάρτης είχε απευθύνει εκκληση για τον εντοπισμό του. «Είμαι η μητέρα του Ράινερ, που αρπάχτηκε χθες το βράδυ από το σπίτι μας, από έναν κουκουλοφόρο άντρα. Θέλω να κάνω μια έκκληση να μας βοηθήσετε να βρεθεί το παιδί. Είναι ήδη 19 ώρες μακριά μου χωρίς να γνωρίζουμε πού βρίσκεται. Κάνω μια έκκληση σε όποιον έχει κάνει αυτήν την πράξη: Σας παρακαλώ να τον επιστρέψετε σπίτι μας για το καλό του παιδιού μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης ψητοπωλείου χτύπησε ανήλικη για 3 σάντουιτς

Πειραιάς: «Έβλεπα τα χεράκια του, και μετά βούλιαξε» – Συγκλονίζει ο καπετάνιος που είδε το κοριτσάκι στη θάλασσα (Video)

Στηβ Μιλάτος: Συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό ο πρώην παίκτης του Big Brother (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρπαγή 6χρονου, Κηφισιά, Πληροφορίες, Νορβηγία –, Ελλάδας,arpagi 6chronou, kifisia, plirofories, norvigia –, elladas