Χρυσά Βατόμουρα 2023: Αντιδράσεις για την υποψηφιότητα 12χρονης – Η διοργάνωση ζητά συγγνώμη και αλλάζει τους κανονισμούς (Video/Photos)

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η υποψηφιότητα στα «Χρυσά Βατόμουρα» της 12χρονης Ράιαν Κίρα Άρμστρονγκ στην κατηγορία για τη χειρότερη ηθοποιό.

Η κριτική που δέχτηκε η διοργάνωση που «βραβεύει» τις χειρότερες ερμηνείες και ταινίες της χρονιάς ήταν πολύ έντονη που πρότειναν την Άρμστρονγκ για την ερμηνεία της στην ταινία «Firestarter», καθώς όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία, το κορίτσι ήταν μόλις 11 ετών.

Η εν λόγω ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης ο Ζακ Έφρον, πραγματεύεται

τον τρόπο με τον οποίο μία νεαρή προσπαθεί να καταλάβει το γεγονός πως απέκτησε τη δύναμη να βάζει φωτιά με το μυαλό της. Μάλιστα, ο Έφρον δεν προτάθηκε για «Χρυσό Βατόμουρο» αν και η ταινία είναι υποψήφια στην κατηγορία για το χειρότερο remake.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Kiera Armstrong (@ryankarmstrong)

Μεταξύ εκείνων που επέκριναν την απόφαση για την υποψηφιότητα της Άρμστρονγκ ήταν και ο ηθοποιός Ντέβον Σάουα, ο οποίος με μια ανάρτησή του στο Twitter εξέφρασε την αγανάκτησή του.

«Τα Razzies διοικούνται από άψυχους ανθρώπους. Υποψηφιότητα 12χρονου; Αυτό το παιδί μπορεί να γίνει καταπληκτικό, αν δεν το έχει στο μυαλό του», έγραψε.

Ο 11χρονος ηθοποιός Τζούλιαν Χίλιαρντ, ο οποίος έχει εμφανιστεί στη μίνι τηλεοπτική σειρά «WandaVision» και στην ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» ήταν ένας ακόμη από τους πολλούς που αντέδρασαν στην εν λόγω υποψηφιότητα.

«Τα Razzies είναι ήδη κακά, αλλά το να προτείνεις ένα παιδί είναι απλώς απωθητικό και λάθος. Γιατί να βάζετε ένα παιδί σε κίνδυνο να πέσει θύμα εκφοβισμού ή κάτι χειρότερο; Να γίνεται λίγο καλύτεροι» έγραψε.

Η συγγνώμη της διοράνωσης μετά τις αντιδράσεις

Με ανακοίνωσή του ο δημιουργός των «βραβείων», Τζον Γουίλσον, ζήτησε συγγνώμη και επιβεβαίωσε ότι το όνομα της Άρμστρονγκ αφαιρέθηκε από τη λίστα των υποψηφιοτήτων. Μάλιστα τόνισε ότι οι ηθοποιοί κάτω της ηλικίας των 18, δεν θα μπορούν στο εξής να είναι υποψήφιοι για τα «βραβεία».

The Razzies have apologized and removed child actor Ryan Kiera Armstrong from their annual list of nominees after backlash ensued https://t.co/nko1XlhkkX

CNN (@CNN) January 26, 2023

«Πιστεύουμε επίσης ότι οφείλουμε μια δημόσια συγγνώμη στην κυρία Άρμστρονγκ και θέλουμε να πούμε ότι μετανιώνουμε για οποιοδήποτε κακό υπέστη ως αποτέλεσμα των επιλογών μας» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Με έχει στεναχωρήσει πολύ, σταμάτησα να ασχολούμαι» (Video)

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Είμαστε λίγοι για να πετύχουμε την αγάπη – Έχω φάει κι εγώ παραμύθια» (Videos)

Ζεράρ Πικέ: Επιβεβαίωσε τη σχέση του – Η πρώτη φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο (Video/Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα