Χαμηλές πτήσεις από τον δείκτη τηλεθέασης σαν των αεροσκαφών στην παρέλαση

Η Παρασκευούλα «κύλησε» χαλαρά, πλην όμως στο prime time οι τηλεθεατές είχαν επιλογές αλλά  περιορίστηκαν στα κλασικά και αναμενόμενα, ήτοι το σιριαλ «Η γη της ελιάς», το ματς Γιβραλτάρ- Ελλάδας για το Euro 2024, το «Ο παράδεισος των κυριών».

Ενδιαφέρον έχει- και θα φανεί στην πορεία η αντοχή της- η ζώνη που έχει διαμορφώσει ο ΑΝΤ1

το βράδυ με την εκπομπή «Vinyλιο», τη σειρά «Σέρρες» και το επιχειρηματικό σόου επενδύσεων «Dragons den Greece». Τρία στα τρία του prime time του σταθμού είναι μεγάλη υπόθεση.

Τα άλλα προγράμματα του Top 10 άνευ συστάσεων. Σταθερά ραντεβού για εκείνους που τα επιλέγουν.

Το Σάββατο πριν το σετ μπακαλιάρο-σκορδαλιά την «πέσαν» όλοι- εντάξει όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι- στην τηλεοπτική μετάδοση της παρέλασης από την ΕΡΤ1.

Τι κώλυμα κι αυτό, πάλι. Τέσσερις στους δέκα οι οποίοι εκείνοι την ώρα ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους ήταν συντονισμένοι στην στρατιωτική παρέλαση.  Και τελικά αναδείχθηκε η δημοφιλέστερη εκπομπή της ημέρας. Ποιο θα ήταν, οι «Πιτζαμοήρωες» του Star (το φαντάζεστε;).

Το δεύτερο καλύτερο της 25ης ήταν η διαχρονική ταινία «Ο παπαφλέσσας». Είναι ότι ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» το Πάσχα. Κοντοζυγώνει.

Υποτονικές οι αποδόσεις του σόου «Just the 2 of us» και του μουσικού «σπίτι με το Mega».

Την Κυριακή στο μπρα ντε φερ η «Γη της ελιάς» επικράτησε του «Survivor all star», τρίτος ο «Εκατομμυριούχος» και με τη μία στην τέταρτη θέση η νέα αστυνομική κωμωδία το «IQ 160» του Star, με τους Σμαράγδα Καρύδη και Νίκο Κουρή.

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια Ημέρα θεάτρου: Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή στις 21.00 στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Ποιος υπουργός της κυβέρνησης είναι αδελφός γνωστού ηθοποιού

Άγριος καυγάς Λιάγκα-Καλύβα – «Στην εκπομπή μου θα μου πεις και τι θα λέω» – «Δεν με φιμώνει κανείς» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαμηλές,chamiles