«Πες τη λέξη»: Το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ1 με τον Γιώργο Καραμίχο

Τη θέση του στο πρόγραμμα για τη νέα σεζόν βρήκε το νέο -τρίτο στη σειρά- τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ1 με τίτλο «Πες τη λέξη» και παρουσιαστή τον Γιώργο Καραμίχο.

Αντίθετα από τα καθημερινά «Δες και βρες» με τον Νίκο Κουρή και «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος, το νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 19:00.

Μία γεύση (https://www.topontiki.gr/2022/06/03/triplasiazi-ta-tilepechnidia-i-ert1-ti-nea-sezon-photos

) για το νέο τηλεπαιχνίδι είχε δώσει το topontiki.gr στις αρχές Ιουνίου με αφορμή τις κινήσεις του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα για την ενίσχυση της συγκεκριμένης τυπολογίας προγράμματος.

Σε κάθε επεισόδιο, δύο αντίπαλοι παίκτες φτιάχνουν τη δική τους δυνατή ομάδα, έχοντας συμμάχους δύο επώνυμους καλεσμένους ο καθένας. Καλεσμένοι διαφορετικής ειδικότητας και ιδιότητας, που έχουν ξεχωρίσει στον επαγγελματικό στίβο, έρχονται να προσφέρουν τις γνώσεις και τη θετική τους ενέργεια σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, το οποίο απαιτεί συγκέντρωση και ταχύτητα. Διότι στο «Πες τη λέξη» κάθε δευτερόλεπτο μετράει και κάθε γράμμα κρύβει μία λέξη.

Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει έναν προκριματικό γύρο και τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια, μέχρι τον μεγάλο τελικό, τον «Γύρο του Αλφαβήτου».

Ο νικητής κάθε επεισοδίου κερδίζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, ενώ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη με το τζακ ποτ του τελικού γύρου και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού.

Αλλά και ο παίκτης που δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη, έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει. Σύμφωνα με το σκεπτικό του προγράμματος «στο “Πες τη λέξη”, κανείς δεν φεύγει χαμένος», ενημερώνει ο σταθμός.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Αγριεύει η κόντρα με το Disney+

«Πόρτα» στην ΕΡΤ έριξε ο Τζώνη Καλημέρης

Στην «αφετηρία» τη Δευτέρα όλοι για την τηλεθέαση – Κάποια θα λείπει…

Keywords
Τυχαία Θέματα