Απίστευτο: Αγνώριστη η σούπερ σταρ από το Photoshop (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Το ότι το Photoshop έχει γίνει μόνιμο εργαλείο όλων των εταιρειών που ασχολούνται με τη φωτογραφία (διαφημιστικές, δημοσίων σχέσεων, κλπ) είναι γνωστό και -πλέον- είναι αποδεκτό ένα κάποιο ρετουσάρισμα των σταρ που φωτογραφίζονται, ώστε να εξαφανίζονται κάποιες ατέλειες.

Ωστόσο, αυτή τη φορά κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια μεταμορφώνοντας τελείως την Μπρίτνεϊ Σπίαρς η οποία είναι το «πρόσωπο» νέας διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου μόδας Kenzo.

Όπως

φαίνεται από τις φωτογραφίες, η Μπρίτνεϊ είναι σχεδόν αγνώριστη, καθώς η χρήση του Photoshop άλλαξε ακόμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, παρότι υπεύθυνος για τη φωτογράφηση ήταν ο διάσημος φωτογράφος Πέτερ Λίντμπεργκ.

Όπως ήταν φυσικό, έγινε χαμός στα social media, με τους χρήστες να εκδηλώνουν τη δυσαρέσκειά τους με σχόλια του τύπου «Τι είναι αυτό; Δεν μοιάζει καν με τη Μπρίτνεϊ» και «Αν σκοπεύουν να την κάνουν αγνώριστη με το Photoshop, ποιος ο λόγος να τη χρησιμοποιήσουν;».

Κρίμα, γιατί, όπως η ίδια έχει αποδείξει ξανά και ξανά, τα τελευταία χρόνια έχει ξαναβρεί τη φόρμα και τη λάμψη της και δεν χρειάζεται Photoshop για να την αναδείξει.

Μπρίτνεϊ ΣπίαρςδιαφήμισηKenzophotoshopHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα