Απερίγραπτη γκάφα του Γκάρι Τζόνσον: Δεν μπόρεσε να ονομάσει έναν παγκόσμιο ηγέτη που να θαυμάζει! (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί ο Ντόναλντ Τραμπ να συγκεντρώνει τα πυρά της κριτικής των δημοσιογράφων και πολιτικών σχολιαστών για τη γενικότερη "θολούρα" των πολιτικών του θέσεων ή για την άγνοιά του για βασικά ζητήματα, ωστόσο, μέχρι στιγμής το "Χρυσό Βατόμουρο" της τρέχουσας εκλογικής αναμέτρησης στις ΗΠΑ κερδίζει... χωρίς αντίπαλο ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της χώρας, Γκάρι Τζόνσον.

Ο Τζόνσον, υπό κανονικές συνθήκες θα είχε περάσει απαρατήρητος, χαμένος κάτω από το βάρος της μονομαχίας Κλίντον-Τραμπ,

ωστόσο, πριν από μερικές εβδομάδες κατόρθωσε να έλθει στο προσκήνιο με τον πλέον αρνητικό τρόπο, καθώς έδειξε να αγνοεί πού βρίσκεται και τι είναι το Χαλέπι!

Χθες, λοιπόν, κατόρθωσε να χάσει και την τελευταία ικμάδα αξιοπιστίας και σοβαρότητας όταν του στάθηκε αδύνατο να αναφέρει έστω και έναν παγκόσμιο ηγέτη για τον οποίο τρέφει θαυμασμό!

Υπό την πίεση του δημοσιογράφου να πει έστω ένα όνομα, αφού ψέλλισε "Σιμόν Πέρεζ", για να λάβει την απάντηση ότι ο Πέρεζ έχει αποβιώσει, παραδέχθηκε ότι ζει μια δεύτερη "στιγμή του Χαλεπίου". Τελικά, δεν απάντησε και μάλλον οι όποιες ελπίδες είχε για στοιχειωδώς αξιοπρεπή παρουσία στις εκλογές του Νοεμβρίου εξανεμίστηκαν...

ΗΠΑπροεδρικές εκλογέςανεξάρτητος υποψήφιοςΓκάρι ΤζόνσονHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα