Αντζελίνα Τζολί: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της που έφυγε μετά από μάχη με τον καρκίνο

Μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram έκανε η Αντζελίνα Τζολί αφιερωμένη στη μητέρα της που έφυγε από καρκίνο πριν 15 χρόνια.

Η μητέρα της έδινε μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Μάλιστα γι’ αυτόν το λόγο, η ηθοποιός έχει προχωρήσει σε προληπτική μαστεκτομή όταν έπειτα από εξετάσεις οι γιατροί ανακάλυψαν υψηλές τιμές καρκινικών κυττάρων.

Αφορμή για την ανάρτηση ήταν τα γενέθλια της μητέρας της αφού αν ζούσε σήμερα θα έκλεινε τα 73 της χρόνια.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια κοινή

τους φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της μίλησε για τη μητέρα της και προέτρεψε όλες τις γυναίκες να κάνουν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού.

«Αύριο θα ήταν τα 73α γενέθλια της μητέρας μου. Έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Τον Ιούνιο θα είμαι ένα μήνα μακριά από την ηλικία που διαγνώστηκε. Έχω κάνει προληπτικές επεμβάσεις για να προσπαθήσω να μειώσω τις πιθανότητες, αλλά συνεχίζω να κάνω check up. Η μαμά μου αγαπούσε τον Χέντριξ. Και πάντα υπέγραφε τα γράμματα της, με την ατάκα “Φίλα τον Ουρανό”. Αυτό πήρε νέο νόημα αφού πέθανε. Στέλνω την αγάπη μου σε όσους έχασαν επίσης αγαπημένα πρόσωπα και δύναμη σε όσους αγωνίζονται αυτή τη στιγμή για τη ζωή τους και τη ζωή αυτών που αγαπούν. Και σε άλλες γυναίκες, παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και πηγαίνετε για μαστογραφίες και εξετάσεις αίματος ή υπέρηχους, ειδικά εάν έχετε οικογενειακό ιστορικό καρκίνου». έγραψε η Τζολί.

View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Διαβάστε επίσης:

Μάριος Φραγκούλης: «Η μαμά μου είπε ότι πάει να πάρει δυο πραγματάκια και έφυγε στην Αφρική» (Video)

Τζέρεμι Ρένερ: Μοιράστηκε τη διαδικασία της ανάρρωσής του (Video)

Σοφία Παυλίδου: Νέα αγωγή «βόμβα» εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα