Ανέβασε απόδοση ο ΣΚΑΪ λόγω “My style rocks” – Διατήρησε το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης το Mega

Την πρωτοκαθεδρία στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού και την Τετάρτη είχε το Mega, παρά την μικρή τάσης υποχώρησης που κατέγραψε η Nielsen.

Ο ΣΚΑΪ έπειτα από την ισοπαλία της Τρίτης με τον Alpha, «κρατήθηκε» στην δεύτερη θέση και βελτίωσε το μερίδιο του (κατά 0,5%) κυρίως χάρη στο φινάλε του ριάλιτι «My style rocks» και κατά δεύτερον

στην ανεβασμένη απόδοση της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» που προηγείται, καθώς οδεύει προς την ολοκλήρωση της (σήμερα) και ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποφασίσει να απέχει τηλεοπτικώς του χρόνου.

Κατά μισή ποσοστιαία μονάδα μικρότερο σε μέγεθος ήταν το μερίδιο του Alpha σε σχέση με την Τρίτη, μάλλον κυρίως στην διαφοροποιημένη απόδοση της- σε επανάληψη- σειράς «Το σόι σου».

Τέταρτος σε προτιμήσεις ο ΑΝΤ1 παρά την απώλεια μισής ποσοστιαίας μονάδας από το μερίδιο του, ενώ το Star είχε αύξηση στο δικό του μερίδιο κατά σχεδόν 1%, από τη μια μέρα στην άλλη.

Σχεδόν ισοδύναμα Open και ΕΡΤ1. Το κανάλι της Παιανίας φαίνεται να ανακτά το χαμένο έδαφος σιγά σιγά χάρη στην δυναμική που αναπτύσσει σιγα- σιγά η καθημερινή σειρά «Τα μυστικά της πεταλούδας» και- ειδικά χθες- οι βραδινές ξένες ταινίες που πρότεινε.

Διαβάστε επίσης:

Εύη Φραγκάκη: «Αν ανοίξουν τα στόματα στον χώρο της δημοσιογραφίας, θα κλείσουν πολλοί όμιλοι» (Video)

Κώστας Τσουρός: Με δική του εκπομπή στο Mega ο δημοσιογράφος (Video)

CNN: Αναζητείται «έξοδος» στις ιντερνετικές πλατφόρμες

Keywords
Τυχαία Θέματα