Αλέξης Τσίπρας: Απάντησε σε ερωτήματα χρηστών των social media (Video)

Σε ερωτήματα των χρηστών των social media απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας ανταποκρίθηκε σε μεγάλος μέρος των ερωτημάτων τόσο μέσω Facebook όσο και μέσω Instagram.

Το ενδιαφέρον για την διαδικτυακή εκδήλωση ήταν μεγάλο, καθώς κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης έως και 7.100 χρήστες την παρακολούθησαν.

«Να ηττηθεί το κατεστημένο, να ηττηθεί ο κύριος Μητσοτάκης. Ο μόνος τρόπος για αυτό είναι να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τότε η αλλαγή που οι περισσότεροι προσδοκούμε μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Για αυτό ζητάμε τη ψήφο σας, ζητάμε ισχυρή εντολή στις 21 του Μάη για να προχωρήσουμε μπροστά, να αλλάξουμε τα πράγματα, να σχηματίσουμε μία κυβέρνηση προοδευτικής πλειοψηφίας» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Αναφερόμενος στον τομέα της εκπαίδευσης, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την ανάγκη να αναβαθμιστεί ο χώρος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με προσλήψεις καθηγητών και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, ενώ δεσμεύτηκε για την αύξηση των δαπανών στην παιδεία, φτάνοντας τις δαπάνες στο 5% του ΑΕΠ. «Χρειαζόμαστε περισσότερους καθηγητές και όχι περισσότερους αστυνομικούς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεσμεύτηκε επίσης, για την θεσμοθέτηση της ελεύθερης πρόσβασης υποψηφίων σε σχολές χαμηλής ζήτησης στα ΑΕΙ, κατηγορώντας την κυβέρνηση και την υπουργό Παιδείας ότι στέρησαν σε 20.000 παιδιά ανά έτος θέση στην δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης:

Φόρουμ των Δελφών: LIVE η συζήτηση Μητσοτάκη με τον Peter Spiegel

Όθωνας Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο επικεφαλής του Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τη δίωξη στον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ: «Κόλαφος για τον Μητσοτάκη» – «Εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη»

Keywords
Τυχαία Θέματα