Στέλλα Γκάλη: Η 17χρονη κόρη του Νίκου Γκάλη είναι cheerleader με παγκόσμια διάκριση (Video)

H κόρη του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ διαγράφει τη δική της πορεία στον αθλητισμό. Είναι μέλος της Εθνικής Oμάδας Cheerleading και έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις.

Ο Νίκος Γκάλης έχει επιλέξει να ζει με την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δίνει σπάνια το παρών σε κοσμικές εκδηλώσεις. Ο 65χρονος θρύλος του μπάσκετ είναι παντρεμένος από το 2015 με την Έλενα Παναγιώτου και το 2006 ο ερχομός της κόρης τους, Στέλλας Γκάλη, ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και άλλαξε ριζικά τη ζωή τους.

Η Εθνική Ελλάδος Cheerleading πήρε την 5η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Πριν

λίγα 24ωρα η Εθνική Ελλάδος συμμετείχε συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών όπου κατέλαβε την 5η θέση.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στον διαγωνισμό η εθνική ομάδα κατάφερε να πραγματοποιήσει αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τους περίμενε μια θερμή υποδοχή με χορούς και τραγούδια.

Στέλλα Γκάλη: «Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι και περήφανοι»

Η Στέλλα Γκάλη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την άκρως επιτυχημένη παρουσία της Εθνικής ομάδας αναφέροντας: «Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που εκπροσωπήσαμε τη χώρα μας. Τα αισθήματα αυτή τη στιγμή είναι αμέτρητα, ειδικά τώρα που φτάσαμε μετά από όλη αυτή την κούραση και όλα αυτά που έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποί μας, είναι απλά απίστευτα».

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Νίκος Γκάλης στον Τάσο Τρύφωνος, είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την κόρη του, Στέλλα δηλώνοντας: «Στη Στέλλα δεν έχω μιλήσει για το ποιος είμαι. Περισσότερο ακούει από τους φίλους της. Μοιάζει με τον χαρακτήρα μου, είναι ήρεμη και κουλ. Στη γέννηση της κόρης μου δάκρυσα. Η κόρη μου ασχολείται με το cheerleading είναι και στην εθνική και πριν από λίγο καιρό βγήκαν πέμπτοι στον κόσμο. Από τότε με κοροϊδεύει λέγοντας μπαμπά κάνω μεγαλύτερες επιτυχίες από εσένα».

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Γαβαλάς: «Με αρσενικούς έχω πάει, με άντρες όχι» (Video)

Ιωάννα Τούνη: Με σημάδια από την… «αγριόγατα», τον 4 μηνών γιο της (Photo)

Η Ριάνα γίνεται… Στρουμφίτα – Η νέα ταινία της Paramount

Keywords
Τυχαία Θέματα