Άγριος τσακωμός Κατρούγκαλου με Παυλόπουλο – Οικονόμου για τις δηλώσεις Αποστολάκη (video)

Άγριος τσακωμός ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, μεταξύ του Γιώργου Κατρούγκαλου και των παρουσιαστών, Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Η συζήτηση ξεκίνησε από το ζήτημα της πανεπιστημιακής αστυνομίας και την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Πανεπιστημιούπολη, ωστόσο οι τόνοι ανέβηκαν όταν η κουβέντα πήγε στο λάθος που έγινε στην απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη.

«Εσείς διαφωνείτε με αυτό που έγινε, με το περιστατικό;»,

ρώτησε τον Κατρούγκαλο ο Οικονόμου, σχετικά με τους πυροβολισμούς στην Πανεπιστημιούπολη.

«Κύριε Οικονόμου δεν καταλαβαίνω σήμερα πώς λειτουργείτε. Η πανεπιστημιακή αστυνομία, όπως κατασκευάστηκε, είναι ένα σκιάχτρο. Η ευθύνη είναι της κυβέρνησης, γιατί αντί να φροντίσει να υπάρχει η αστυνόμευση που χρειάζεται παντού, δημιουργεί φαντάσματα», απάντησε ο Κατρούγκαλος, με τους παρουσιαστές να ενίστανται.

«Όταν καλείτε κάποιον θα πρέπει να του επιτρέπετε να λέει αυτά που θέλει και να μην διαστρεβλώνετε αυτά που λέει όπως κάνατε χθες με τον κ. Αποστολάκη», συνέχισε ο Κατρούγκαλος.

Στη συνέχεια, ο Άκης Παυλόπουλος προχώρησε σε διευκρινίσεις, σχετικά με το λάθος που έγινε στην απομαγνητοφώνηση της συνέντευξη του Αποστολάκη.

«Το διατυπώνετε με υπαινιγμό πρόθεσης», είπε ο Παυλόπουλος, με τον Κατρούγκαλο να του απαντά: «Κανένας υπαινιγμός, ευθέως το είπα».

«Είναι πολύ κακό αυτό που κάνετε. Είναι σα να λέτε ότι το αλλοιώσαμε σκοπίμως», συνέχισε ο Παυλόπουλος, με τον Οικονόμου να σημειώνει πως «ούτε ο κ. Αποστολάκης δεν το λέει αυτό. Μιλήσαμε με τον κ. Αποστολάκη, δεν το λέει αυτό».

«Απευθύνω μομφή. Λέτε παράλογα πράγματα. Μη γίνεστε αστείοι. Ο ΣΚΑΪ χθες έκανε κάτι βρώμικο και δεν είναι μεμονωμένο», απάντησε ο Κατρούγκαλος, με τον Οικονόμου να παίρνει τον λόγο και να λέει:

«Αυτά που κάνετε είναι πολακισμοί. Είναι ντροπή για σας αυτό που κάνετε. Οι σοβαροί άνθρωποι του κόμματός σας έχουν πάρει απόσταση από αυτά που λέτε».

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη (27/9), το skai.gr έκανε ένα λάθος στην αναπαραγωγή των δηλώσεων του πρώην υπουργού Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αποστολάκης στην πραγματικότητα είχε δηλώσει το εξής: «Δεν νομίζω ότι έχουμε περιθώρια να βάλουμε “νερό στο κρασί μας” ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις. Δεν πρέπει να το συζητάμε και δεν το συζητάμε».

Αρχικά το skai.gr μετέδωσε τη δήλωση χωρίς το «δεν», με αποτέλεσμα να διαστρεβλωθεί πλήρως το νόημα των λεγομένων του κ. Αποστολάκη.

Η ιστοσελίδα διόρθωσε στη συνέχεια την ανάρτηση, αναφέροντας το εξής: «Σημειώνεται ότι στην αρχική ανάρτηση με τις δηλώσεις του κ. Αποστολάκη ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ αναγραφόταν η δήλωση χωρίς το «δεν» με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση ως προς το πραγματικό περιεχόμενο των θέσεων του κ. Αποστολάκη. Προς αποκατάσταση της αλήθειας η δήλωση του κ. Αποστολάκη έχει ως εξής: «ΔΕΝ νομίζω ότι έχουμε περιθώρια να βάλουμε “νερό στο κρασί μας” ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις. Δεν πρέπει να το συζητάμε, και δεν το συζητάμε».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Γλασκώβη και Λίβερπουλ «κονταροχτυπιούνται» για τη διοργάνωση (Photos)

Σασμός – Spoiler: Η αιματηρή επίθεση και η αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου

GNTM: Ένταση ανάμεσα στους κριτές – Στα… πατώματα η Σοφία Χατζηπαντελή (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα