Μητέρα τεσσάρων παιδιών έκανε τατουάζ και σε λίγες ώρες κατέληξε στο νοσοκομείο με σηψαιμία

.

Μια νεαρή μητέρα η οποία πλήρωσε 200 λίρες για ένα τεράστιο τατουάζ στο δεξί της μηρό τον περασμένο Απρίλιο κόντεψε να πεθάνει, καθώς έπαθε σηψαιμία με αποτέλεσμα η σάρκα να μολυνθεί και να μυρίζει άσχημα, ενώ έφτασε ένα βήμα πριν χρειαστεί να υποβληθεί σε μεταμόσχευση δέρματος.

Πρόκειται για την Σίαν Γίοχανσον, 26 ετών, που πήγε σε ένα φίλο της που κάνει τατουάζ και του του ζήτησε να της «χτυπήσει» ένα τατουάζ στο πόδι, με το σχέδιο να δείχνει ένα μάτι, ένα ρολόι, μια πυξίδα και ένα τριαντάφυλλο, αναφέρει η Sun.

Η

Σίαν που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών είπε ότι λίγη ώρα μετά το τατουάζ ένοιωσε φρικτούς πόνους στο πόδι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει. Όπως είπε, πέρασε «στιγμές αγωνίας», καθώς το πόδι ξεκίνησε να «στάζει» και να μυρίζει σαν «σάπιο».

Ο τατουατζής ανέφερε ότι για αυτό έφταιγε η κρέμα που χρησιμοποίησε για να κάνει το τατουάζ, η οποία πιθανώς ήταν χαλασμένη.

Παρόλα αυτά, οι γιατροί είπαν στην γυναίκα, πως το μελάνι μπήκε πιο βαθιά από ότι έπρεπε, με αποτέλεσμα να προκύψει σοβαρή μόλυνση.

Στη συνέχεια η υγεία της Σίαν επιβαρύνθηκε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Εκεί έμαθε οτι έχει σήψη στο πόδι, που δημιουργήθηκε, επειδή το μελάνι μπήκε αρκετά βαθιά στο δέρμα. Μάλιστα, έφτασε ένα βήμα πριν χρειαστεί να υποβληθεί σε μεταμόσχευση δέρματος, κάτι που γλίτωσε, γιατί υποχώρησαν έγκαιρα τα συμπτώματα.

Έτσι, ξεκίνησε να λαμβάνει θεραπεία με αντιβιοτικά και να πηγαίνει στο νοσοκομείο ανά τρεις ημέρες, ώστε να τις αλλάζουν γάζες στο πόδι. Μετά από τρεις μήνες η πληγή επουλώθηκε και τότε αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια την ιστορία της, ώστε να προειδοποιήσει τον κόσμο, για να εξετάζουν καλύτερα τους επαγγελματίες που κάνουν τατουάζ.

«Έχω γεννήσει τέσσερα παιδιά, αλλά τέτοιος πόνος… Μέσα σε 12 ώρες ήταν τόσο έντονος, που δεν μπορούσα καν να περπατήσω», είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε πως βίωσε «τη χειρότερη εμπειρία της ζωής μου».

«Μου έσφαξε το πόδι. Κυριολεκτικά σάπιζε. Έφτασα στο σημείο που ήμουν τόσο άσχημα που ένιωθα ότι θα πεθάνω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΗ απίστευτη ιστορία ενός νεαρού που τον κατήγγειλε η μάνα του στα Δυτικά ΠροάστιαΡάιαν Γκράνθαμ: Ισόβια στον ηθοποιό του Riverdale που δολοφόνησε την μητέρα τουΑρκούδα πήγε ακάλεστη στο πάρτι μωρού και έφαγε τα κεκάκια
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητέρα,mitera