Νέα Φιλαδέλφεια: Σοκαριστικά βίντεο από την «επιδρομή» των χούλιγκαν

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν πάνω από 100 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ με αποτελέσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 22χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι από τα βίαια επεισόδια τραυματίστηκαν ακόμη οκτώ άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένας 17χρονος.

Ειδικότερα, τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, νοσηλεύονται. Ο 17χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έπειτα από χτύπημα με πέτρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τα επεισόδια έγιναν 96 συλλήψεις και οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ (τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής), όπου εξετάζονται.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα 150-200 οργανωμένων οπαδών της Ντινάμο, έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα, παρά την απαγόρευση της μετακίνησης φιλάθλων από την Κροατία, για τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ, στο γήπεδο ΟΠΑΠ Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Κροάτες φαίνεται ότι έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, καθώς φτάνοντας στην Αττική Οδό, τα αυτοκίνητά τους σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη, όπου συναντήθηκαν με οπαδούς του ΠΑΟ και μαζί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια και με τα πόδια κατευθύνθηκαν προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης

«Κίνημα της πετσέτας»: 16 συλλήψεις για παράνομες ξαπλώστρες σε Κυκλάδες και Ιόνιο

Tρίπολη: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς – Παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο (Video)

Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Mε πολλές μαχαιριές δολοφονήθηκε ο 22χρονος έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ απο Κροάτες χούλιγκαν (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tραγωδία, Φιλαδέλφεια, Σοκαριστικά,Tragodia, filadelfeia, sokaristika