Νέα Φιλαδέλφεια: Κεριά και κασκόλ στη μνήμη του 22χρονου που σκοτώθηκε στα επεισόδια (photos)

Οπαδοί της ΑΕΚ άφησαν ένα κασκόλ της ΑΕΚ και σχημάτισαν με κεριά το αρχικά γράμμα του ονόματος του 22χρονου, στο σημείο της δολοφονίας του από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της Δευτέρας.

Πόσες φορές "Ποτέ Ξανά ";
Πως βρέθηκαν 100+ κουκουλοφόροι στο κέντρο της Φιλαδέλφειας;
Κι άλλο παιδί νεκρό. Ο Μιχάλης. Και άλλη μία οικογένεια που καταστρέφεται από μία χώρα σίχαμα.#Νέα_Φιλαδέλφεια pic.twitter.com/7lq8ZXyvas

In Greedy End (@ingreedyend) August 8, 2023

Περίπου 150 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ήρθαν μέσω της Εθνικής Οδού στη χώρα μας, εξαπέλυσαν δολοφονική επίθεση σε φιλάθλους της ΑΕΚ που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο της OPAP Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο 22χρονος οπαδός της «Ένωσης» χτυπήθηκε πολλές φορές από μαχαίρι και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα στον Ερυθρό Σταυρό, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

«Βραδινές ώρες, εξωτερικά του γηπέδου, ”Opap Arena” στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών, τραυματισμένο άτομο από αιχμηρό αντικείμενο, διεκομίσθη σε νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής», αναφέρει η πρώτη επίσημη ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

«Κίνημα της πετσέτας»: 16 συλλήψεις για παράνομες ξαπλώστρες σε Κυκλάδες και Ιόνιο

Κύπρος: Μυστήριο με τον θάνατο του 40χρονου Έλληνα – Δεν αποκλείεται το δυστύχημα (Video)

Tρίπολη: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς – Παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Κεριά, 22χρονου,filadelfeia, keria, 22chronou