Top10 18/10: Τα «μενίρ» της τηλεθέασης και το ράλι του «Τροχού της τύχης»

Σα να πάτησε κάποιος ένα κουμπί και «πάγωσε» την εικόνα. Κάπως έτσι μοιάζει η γενική κατάταξη των προγραμμάτων της Δευτέρας, 18 Οκτωβρίου, σε σύγκριση με εκείνη της ίδιας μέρας της προηγούμενης εβδομάδας, τουλάχιστον στις πρώτες τρείς θέσεις.

Ακλόνητες σα μενρίρ οι σειρές μυθοπλασίας των Mega, Alpha και ΑΝΤ1. Πρώτη στις προτιμήσεις η σειρά «Η γη της ελιάς» για τη χωσιά (η βεντέτα στα μανιάτικα). Το χθεσινό επεισόδιο είδαν

1.254.000 τηλεθεατές. Δεύτερος αναδείχθηκε ο «Σασμός» με 1.203.000 τηλεθεατές και στο νούμερο τρία ήταν οι «Άγριες μέλισσες» με 919.000 τηλεθεατές.

Στα επι μέρους χαρακτηριστικά τα επεισόδια των σειρών χθες συγκέντρωσαν λιγότερους τηλεθεατές από όσους τα είδαν την αντίστοιχη ημέρα της περασμένης εβδομάδας.

Τις μικρότερες απώλειες είχε το επεισόδιο της σειράς «Άγριες μέλισσες», συγκριτικά με τις σειρές του Μega και του Alpha που είναι ακριβώς απέναντι η μία από την άλλη. Και τις δύο είδαν συνολικά 195.000 λιγότεροι τηλεθεατές.

Όλο και περισσότερα βλέμματα πάντως συγκεντρώνει επάνω του το τηλεπαιχνίδι «Ο τρόχος της τύχης». Με σταθερό ρυθμό το τηλεπαιχνίδι του Star κάνει το δικό του ράλι και στο Top10 της χθεσινή ημέρα κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τέταρτη βαθμίδα με τηλεθέαση στο 7,2% (έναντι 6,3% στις 11/10) και 86.000 περισσότερους τηλεθεατές από το επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας.

Η καθημερινή σειρά «Ήλιος» του Αντ1 έχει διαμορφώσει τη δική της συνήθεια τηλεθέασης κι ας υποχώρησε στην 5η βαθμίδα. Μένει να φανεί πως το κανάλι θα διαχειριστεί την «σταθερή αξία» του με τις καραμπόλες που θα επιφέρει στον προγραμματισμό του η ένταξη των εκπομπών του «Ράδιο αρβύλα» και του «Βινυλίου».

Ο Σκάι παρηγοριέται με δύο δελτία ειδήσεων στο Top10 καθώς τα άλλα προγράμματα του πριν και μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων απλώς δεν τραβάνε, ενώ ο Alpha θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος και από την απόδοση της κωμικής σειράς «Άσε μας ρε μαμά» η οποία με το χθεσινό επεισόδιο «έπιασε» την ένατη θέση.

Το ριάλιτι μοντέλων «GNTM» έκανε «βουτιά» από Δευτέρα σε Δευτέρα. Χθες τερμάτισε 10ο, καταγράφοντας απώλεια τηλεθέασης σε ποσοστό 1,2%.

Πιο απλά το μοντελοριάλιτι είδαν 115.000 λιγότεροι συγκριτικά με την προηγούμενη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Εξώδικο στον ΑΝΤ1 για αναφορά σε… «Βουλγαρία»

Aγγελική Νικολούλη: Μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τις τεράστιες επιτυχίες και τις ιστορίες που τη συγκλόνισαν

«Κοκτέιλ» fakenews στο Facebook και το ίντερνετ – Τι δείχνουν ευρήματα πανεπιστημιακής έρευνας

Keywords
Τυχαία Θέματα
Top10 1810, Τροχού,Top10 1810, trochou