«Top Gear»: «Stop» στα γυρίσματα εξαιτίας τροχαίου – Σε ανάρρωση ακόμη ο παρουσιαστής

Το BBC διέκοψε τα γυρίσματα  επεισοδίων της εκπομπής «Top Gear» μέχρι νεωτέρας, έπειτα από τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων σε πίστα δοκιμών τον περασμένο Δεκέμβριο στο οποίο τραυματίστηκε ο παρουσιαστής της Άντριου «Φρεντι» Φλίντοφ και μέχρι τώρα δεν έχει αναρρώσει.

Η εκπομπή «Top Gear» είναι ίσως η πιο εμβληματική τηλεοπτική εκπομπή για το αυτοκίνητο, τα νέα και τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το BBC

ενημέρωσε νωρίτερα σήμερα το πρωί (24/3) ότι σταματά τα γυρίσματα της εκπομπής. «Η διακοπή του προγράμματος θα απογοητεύσει τους φανατικούς τηλεθεατές, όμως αυτό είναι το σωστό. Θεωρούμε ότι θα ήταν απρέπεια να συνεχίσουμε να κάνουμε γυρίσματα για τον 34 κύκλο επεισοδίων της σειράς. Ζητήσαμε ειλικρινά “συγγνώμη” από τον Φρέντι και θα συνεχίσουμε να τον υποστηρίζουμε στην ανάρρωση του».

Ο βρετανικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμό προσθέτει επίσης πως «θα αποφασίσουμε αργότερα μέσα στη χρονιά πως θα είναι καλύτερο να συνεχίσουμε» και τόνισε ότι θα επανεξεταστούν οι κανόνες και τα πρωτόκολλα ασφάλειας της σειράς.

Το τρίτο τροχαίο

Παρουσιαστής του «Top Gear» από το 2019 ο Φλίντοφ, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην πίστα δοκιμών της εκπομπής στο αεροδρόμιο Ντάνφολκ Παρκ στο Σάρεϊ. Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, στο οποίο και παραμένει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που του συνέβη ατύχημα. Το 2019 είχε άλλα δύο, ένα στο Μάνσφιλντ του Νοτινγχαμσάιρ και ένα στο αεροδρόμιο Έλβινγκτον του Γιουρσκάιρ. Και στις δύο περιπτώσεις βγήκε σώος και αβλαβής.

Ο Φλίντοφ ταλαντούχος παίκτης του κρίκετ έφθασε να γίνει αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση πολλών τροπαίων.

Έπειτα έκανε επιτυχημένη πορεία στα ΜΜΕ κάνοντας την παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ «Φρέντ Φλιντοφ: Η αθέατη πλευρά του αθλητισμού» με επίκεντρο τον ίδιο αλλά και άλλουν αστέρες του αθλητισμού που πάσχουν από  κατάθλιψη, ήταν κριτής στο σόου «Let’s Get Gold» του ITV,  ήταν νικητής στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι «I’m celebrity get me out of here»  και συμμετείχε στην αθλητική κωμική εκπομπή «A league of their own» του Sky πριν το BBC τον κάνει παρουσιαστή στην διεθνούς φήμης  εκπομπή του «Top Gear».

Διαβάστε επίσης:

Μεσσαροπούλου για Τρέμη: «Μουδιασμένη και σοκαρισμένη» η δημοσιογράφος μετά τη συνέντευξη του Μικρούτσικου (Video)

MasterChef: Ο Αλέξανδρος είπε τον Πορφύρη «σίχαμα» και το Twitter είναι έξαλλο – Οργή και για τη Στέλλα (videos)

Στράτος Διονυσίου: Ετοιμάζεται σειρά για τη ζωή του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Top Gear,Stop