Μεσσαροπούλου για Τρέμη: «Μουδιασμένη και σοκαρισμένη» η δημοσιογράφος μετά τη συνέντευξη του Μικρούτσικου (Video)

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο περιοδικό ΟΚ σχετικά με την αναφορά που έκανε ο παρουσιαστής στον νεανικό του έρωτα με την Όλγα Τρέμη.

Αν και το θέμα αναπαράγεται καθημερινά στα μέσα ενημέρωσης, η δημοσιογράφος δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως μέχρι στιγμής.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επικοινώνησε μαζί της και μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι η Όλγα Τρέμη δεν θέλησε να κάνει κάποια συγκεκριμένη δήλωση σχετικά.

Ωστόσο, η ίδια μέσα από την προσωπική κουβέντα που

είχε μαζί της θέλησε να μεταφέρει αυτό που η ίδια εισέπραξε από τη δημοσιογράφο, κάνοντας σαφές ότι δεν μιλάει εξ ονόματός της, καθώς δεν έχει την άδεια για κάτι τέτοιο.

«Δεν θέλω να μιλήσω εξ’ ονόματος της Όλγας Τρέμη, ούτε έχω και την άδεια. Το μόνο που θα σας πω αυτό που εξέλαβα εγώ ως Τίνα, σε μία προσωπική κουβέντα, είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Αυτό που είμαστε όλοι μας. Εγώ που την ξέρω, δεν την άκουσα χαμογελαστή να διασκεδάζει. Είναι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς έχει δεχτεί διάφορα πυρά, γνωρίζει πώς είναι όλη αυτή η κατάσταση και δεν θέλει περαιτέρω έκταση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Ο Αλέξανδρος είπε τον Πορφύρη «σίχαμα» και το Twitter είναι έξαλλο – Οργή και για τη Στέλλα (videos)

Στράτος Διονυσίου: Ετοιμάζεται σειρά για τη ζωή του

Η Γη της Ελιάς – spoiler: Πώς η Δήμητρα θα αποκαλύψει την σεξουαλική κακοποίηση του Κυριάκου προς την κόρη του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεσσαροπούλου, Τρέμη, Μουδιασμένη, Μικρούτσικου Video,messaropoulou, tremi, moudiasmeni, mikroutsikou Video