Mαγνησία: Έκλεψε πρακτορείο ΟΠΑΠ και έπαιξε τα λεφτά σε άλλο

«Και εαν σου κάτσει….». Αυτό σκέφτηκε ένας 18χρονος από την περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, ο οποίος αφού λήστεψε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, πήγε και ξόδεψε τα χρήματα σε ένα άλλο πρακτορείο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, ο 18χρονος έκλεψε 1.500 ευρώ από το πρακτορείο στον Αλμυρό, και τα μισά χρήματα (750 ευρώ) τα τζόγαρε σε άλλο πρακτορείο της περιοχής.

Η ληστεία έγινε στις 8 Μαϊου και ο 18χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα

στην Ευξεινούπολη. Όταν άνοιξαν οι αστυνομικοί τον σάκο του βρήκανε και τα ρούχα που φορούσε στη ληστεία, τα οποία στη συνέχεια αναγνώρισε η υπάλληλος του πρακτορείου.

Ο 18χρονος φορούσε κουκούλα full face και η νεαρή υπάλληλος, που εκείνη την ώρα ήταν μόνη στο πρακτορείο, πανικοβλήθηκε όταν της έδειξε το όπλο και του έδωσε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο ληστής είχε γίνει «καπνός».

Στον ανακριτή ο προφυλακιστέος δήλωσε πως είναι εθισμένος στον τζόγο, ενώ μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως δούλευε για να στέλνει χρήματα στον ασθενή πατέρα του, καθώς έχει έρθει παράνομα στην Ελλάδα για να εργαστεί και να βοηθήσει την οικογένειά του.

Παράλληλα υποστηρίζει πως τα χρήματα δεν ήταν 1.500 ευρώ, αλλά λιγότερα, χωρίς να θυμάται το ακριβές ποσό.

Διαβάστε επίσης

Ελληνικό: Μαχαίρωσαν 17χρονο για να τον ληστέψουν – Στο νοσοκομείο ο ανήλικος

Μαγιορκίνης για τη νόσο Χ: Θα είναι σαν σεισμός (Video)

Kατεχάκη: Πέθανε ο 43χρονος αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mαγνησία, Έκλεψε, ΟΠΑΠ,Magnisia, eklepse, opap