Live η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη από τη Λάρισα

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη στο Περιφερειακό Συνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλία.

​​​

Ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε τις εργασίες του 2ου Περιφερειακού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Λάρισα με ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών το οποίο χαρακτήρισε έγκλημα. Το έγκλημα στα Τέμπη, είπε, «με ώθησε να κατέβω

στην πολιτική ως υποψήφιος σε μη εκλόγιμη θέση, για να στηρίξω μία παράταξη η οποία διοίκησε την χώρα σωστά».

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αξίζουν μια καλύτερη μεταχείριση απ΄ τους κυβερνώντες τους» ανέφερε, προσθέτοντας πως «δεν είναι δυνατόν να ξεχνάμε 57 ζωές, εκατοντάδες ανθρώπους με τραύματα, τις ζωές που χάθηκαν από αντιπλημμυρικά που δεν έγιναν ποτέ, ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη αυτή τη στιγμή, πέρα από την πρακτική υποστήριξη στις καθημερινές υλικές τους ανάγκες».

«Εσείς όταν ξυπνάτε εδώ στην Θεσσαλία, με τον χρόνο να παγώνει, με το “ζύγι” του 41% τρώτε φαγητό;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «ένα βαθιά λαϊκό και το μόνο ανεξάρτητο κυβερνητικό κόμμα στη χώρα μας».

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι επενδύσεις ελληνικών εταιρειών αντανακλούν την πραγματική οικονομία της μεγάλης προόδου»

Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνεται ο πραγματικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είμαι 100% με τον αγροτικό κόσμο» 

Keywords
Τυχαία Θέματα