Coca-Cola: Απολαυστική & δροσιστική για σχεδόν έναν αιώνα

Advertorial

Platinum βραβείο για την αγαπημένη μας μάρκα στο συμπόσιο «Αιωνόβια Brands, Τα Αγαπημένα όλων μας»

Ήταν το 1919, όταν η Coca-Cola πρωτοεμφανίστηκε στην Ευρώπη, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατομμύρια καταναλωτές να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης και δροσιάς! Από τότε μέχρι σήμερα, έχει περάσει σχεδόν ένας αιώνας και η αγαπημένη Coca-Cola είναι πλέον μία «αιωνόβια» μάρκα. Για αυτή, τη μακροχρόνια ιστορία της, η Coca-Cola τιμήθηκε με το Platinum βραβείο, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τριήμερου

συμποσίου «Αιωνόβια Brands, Τα Αγαπημένα όλων μας», την Παρασκευή 15 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Παράλληλα, σε όλη τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου, περισσότεροι από 1.500 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην ιστορία της αγαπημένης τους μάρκας, μέσα από την παρουσίαση συλλεκτικών φωτογραφιών και αφισών σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Εκεί οι παρευρισκόμενοι, με την παρέα μίας παγωμένης Coca-Cola, ταξίδεψαν στο χρόνο, με τελικό προορισμό το 2016 – μια χρονιά σταθμός, καθώς, φέτος, η μάρκα λάνσαρε τη νέα, παγκόσμια καμπάνια “Taste the Feeling”. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Coca-Cola, η Coca-Cola Light και η Coca-Cola Zero ενώνονται κάτω από μια δημιουργική καμπάνια, υπενθυμίζοντάς μας πως η απόλαυση μιας παγωμένης Coca-Cola, με ή χωρίς θερμίδες, με ή χωρίς καφεΐνη, κάνει την κάθε στιγμή ξεχωριστή!

Το τριήμερο συμπόσιο «Αιωνόβια Brands, Τα Αγαπημένα όλων μας», διοργανώθηκε από το οικονομικό περιοδικό «THE BUSINESS REVIEW» και τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS», ενώ τέλεσε υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ, του ΣΕΒΤ και του ΣΕΛΠΕ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκατοντάδες εκπρόσωποι της πολιτείας αλλά και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η The Coca-Cola Company είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500 εμπορικά σήματα, ενώ βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής, καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα, μέσα από ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων. Παράλληλα, διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η The Coca-Cola Company επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, υποστηρίζουν τον ενεργό και υγιεινό τρόπο ζωής και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Είναι υπεύθυνη για τη χάραξη στρατηγικής μάρκετινγκ των προϊόντων της και παρέχει τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής και εταιρικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων στις τρεις χώρες. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, όπου παράγεται το 98% των προϊόντων της. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, τον έτοιμο προς πόση ρόφημα καφέ illycafe και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις καινοτόμες σειρές χυμών και φρουτοποτών Amita και Frulite, το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ και τα snacks TSAKIRIS. Επιπλέον, στα προϊόντα, σε συνεργασία και με άλλες εταιρείες, συγκαταλέγονται και τα ενεργειακά ποτά Monster.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την The Coca-Cola Company, επισκεφτείτε το Coca-Cola Journey www.coca-colacompany.com, ακολουθήστε μας στο Twitter στο twitter.com/CocaColaCo, επισκεφθείτε το www.coca-colablog.com, ή βρείτε μας στο Linkedin, στο www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

Coca ColaHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα