Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-27/8/12

13:46 19/8/2012 - Πηγή: Neolaia

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα αυτή έρχεται ακριβώς μετά την Νέα Σελήνη του Αυγούστου στον Λέοντα και στη μέση των δύο Πανσελήνων του. Έχει ενδιαφέρον καθώς οριοθετεί ένα ξεκίνημα σε μία περίοδο έντονα φορτισμένη συγκινησιακά, με θετικά και αρνητικά.

Η Νέα Σελήνη στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, φέρνει στο φως την διάθεση για χαρά, αισιοδοξία, έρωτα και διασκέδαση. Όταν η Σελήνη αγκαλιάζει

τον Ήλιο, έχουμε ένα νέο κύκλο, όπου πνεύμα και ψυχή ενώνονται για να αποφασίσουν την διαδρομή που θέλουμε και αισθανόμαστε πως μας ταιριάζει την εποχή αυτή. Η ζωτικότητα υποχωρεί στο συναίσθημα και το συναίσθημα λειτουργεί μέσα από την θέληση για ζωή. Και φυσικά, με τον Ήλιο στο ζώδιό του, ανάμεσα σε δύο φεγγάρια του Αυγούστου, αναζητάμε πώς θα ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και τις συγκινήσεις μας.

Σε ένα κοινωνικό επίπεδο, αποφασίζουμε ένα ξεκίνημα ανάλογα με τις προδιαγραφές των υπολοίπων στοιχείων του χάρτη της Νέας Σελήνης. Δεν αποκλείεται, ένα χόμπι να γίνει μόνιμη ασχολία μας ή και επαγγελματική ιδιότητα.

Σε ένα προσωπικό επίπεδο, βελτιώνουμε τις προσωπικές μας σχέσεις, χαιρόμαστε τη ζωή, δημιουργούμε. Δημιουργούμε όμορφες επαφές, εναρμονίζουμε τις επιθυμίες με τον άνθρωπο που μας συγκινεί, βιώνουμε την ένωση κάποιες φορές, σαν φλερτ, έρωτα, σοβαρή σχέση με προοπτικές.

Η δυσαρμονία φέρνει συγκρούσεις, μονοδιάστατη αντίληψη, δυσαρέσκεια και αβεβαιότητα.

Το θετικό της ένωσης αυτή την φορά, τον μήνα Αύγουστο είναι το εξάγωνο της Νέας Σελήνης προς τον Κρόνο, τον Άρη και τον αστεροειδή Ίσιδα.

Η εβδομάδα όμως που έρχεται φέρνει και νέες εμπειρίες, μέσω του Ήλιου που περνά στο ζώδιο της Παρθένου, αλλά έχει δύσκολους συνδυασμούς και αρχικά θα είναι σε σύγχυση η κρίση μας, αλλά και του Άρη που περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και οι επιθυμίες μας για κατάκτηση αλλάζουν, γίνονται δυναμικές, γεμάτες πάθος και ένταση.

Για περισσότερη πληροφόρηση επ’ αυτών των αλλαγών, θα διαβάσετε στις προβλέψεις της εβδομάδας του www.astrolife.gr

Πώς να ξεκινήσουμε λοιπόν αυτόν τον νέο κύκλο;

Ας δούμε τα συν και τα πλην για να κάνουμε μία νέα αρχή κυρίως στην αισθηματική μας ζωή, αφού είμαστε σε μία περίοδο με το «εγώ» να ζητά χαρά και επιβεβαίωση:

(παρακαλούμε, διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός

+ Απόλυτα εναρμονισμένη η Νέα Σελήνη, ανοίγει προοπτικές και σας προσφέρει την ευκαιρία για να ερωτευθείτε, να βρείτε ταίρι ή να διασκεδάσετε με τον/την σύντροφό σας. Η αγάπη αποκρυσταλλώνεται και μπορεί να διευκρινιστεί το μέλλον της. Καθώς σας δημιουργεί ενθουσιασμό, φλόγα και επιθυμία για πολλές όμορφες στιγμές, χαρείτε αυτές τις μέρες του Αυγούστου.

-Ο εγωισμός μπορεί να φέρει λάθη. Μάθετε να συμβιβάζεστε! Οι σχέσεις είναι ένα «μοίρασμα» ψυχής. Μην αναζητάτε ένα άπιαστο ιδανικό…

Ταύρος

+ Προκαλείστε να κερδίσετε ή σας προκαλούν για να σας κερδίσουν. Όλα παίζονται στο ισχυρό «εγώ» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σίγουρα, ήρθε η στιγμή να ανταποκριθείτε σε ένα ισχυρό κάλεσμα της αγάπης κ

Keywords
Τυχαία Θέματα