Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 27/2-3/3

20:44 27/2/2012 - Πηγή: Neolaia

Καλή Σαρακοστή με μία ενδιαφέρουσα σύνοδο Ήλιου, Ποσειδώνα και Χείρωνα και την αρχή ενός ιδιαίτερου μήνα, του Μαρτίου

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με τον Χείρωνα αυτή την περίοδο, έχουμε ισχυρό μαγνητισμό, ωστόσο, όχι την αίσθηση της πληρότητας και της ευτυχίας. Δεν πρέπει να νοιώθουμε ανασφαλή συναισθήματα, αλλά να κατανοήσουμε πως δεν είμαστε αδιάφοροι ως παρουσίες στο περιβάλλον μας. Είναι πιθανόν, να μην μπορούμε να εκφράσουμε τα αισθήματά τους στους άλλους, μέχρι να μπορέσουμε να συνειδητοποιήσουμε, ότι η αγάπη είναι κάτι που δίνεται για να μας συμπληρώσει, κι όχι αδυναμία

που μας κλονίζει και μας κάνει ανίσχυρους μπροστά σʼ εκείνους που αγαπούμε. Με μία τέτοια θέση, ο Χείρωνας μας καλεί να μάθουμε τα ένστικτά μας και να ακούμε τη φωνή του σώματός μας. Αν πνίξουμε τις ροπές μας, ή τις οριοθετήσουμε σύμφωνα με τη γνώμη των άλλων, η ύλη και το ίδιο μας το σώμα, όντας υλικό, θα στραφούν εναντίον μας.

Ο μήνας που ξεκινά απαιτεί προσοχή στα θέματα εργασίας, υποχρεώσεων, αντιθέσεων μέσα στον χώρο της δουλειάς μας, ανταγωνισμών από άτομα ίσως κατώτερα σε ιεραρχία ή δυνατότητες. Επίσης, καλό θα είναι να αποφευχθούν αποφάσεις και πρωτοβουλίες μετά τα μέσα του μήνα.

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με τον Χείρωνα και τον Ήλιο σε σύνοδο στους Ιχθείς, θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε την έλλειψη επικοινωνίας σε γνώση, συναισθήματα κατά την παιδική μας ηλικία, κι έτσι, σήμερα στην ωριμότητα, οι συζητήσεις μας να περικλείουν ιδέες που θα έχουν σχέση με τον εσωτερικό μας κόσμο, στον οποίο οφείλουμε να μπορούμε να αναφερθούμε. Να μην μας ικανοποιεί να λέμε πολλά και τίποτα το ουσιώδες, αλλά να μάθουμε να είμαστε αντιληπτοί.

Ο μήνας που ξεκινά φέρνει στο φως προβλήματα και παράπονα σχέσεων, που όμως μπορούν να λυθούν αυτή την εποχή. Με υπομονή και αναλύοντας τις λεπτομέρειες που έχουν ενοχλήσει στο παρελθόν, θα είναι δυνατόν να βρεθεί λύση και να βελτιωθούν αισθητά όσες σχέσεις είχαν αδυναμίες. Μία εσωτερική ένταση και ανασφάλεια μετά τα μέσα του μήνα, χρειάζεται υπομονή.

Δίδυμοι (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Αυτές τις μέρες, θα είμαστε πολύ ευαίσθητοι στον ανθρώπινο πόνο και ένα κύμα στοργής απέναντι στον πλησίον, αναπτύσσεται μέσα μας. Χρησιμοποιώντας θετικά τα μηνύματα του Χείρωνα, μπορούμε να προστατεύσουμε και να βοηθήσουμε άλλους να αναπτυχθούν, να τους κάνουμε να αισθανθούν την μητρική ασφάλεια και σιγουριά. Αλλά είναι σύνηθες φαινόμενο, οι άλλοι να εξαρτώνται από εμάς και να επιδιώκουν διαρκώς να είναι κάτω από την στοργική μας φροντίδα. Αυτό μπορεί να τους ωθήσει να υπερβούν τα όρια, να μας απορροφήσουν και να χάσουμε εντελώς την δική μας υπόσταση.

Ο μήνας που ξεκινά προσφέρει έδαφος για να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στις οικογενειακές σχέσεις. Αλλά δεν χρειάζεται αντιπαράθεση ή αντίδραση και εκνευρισμός. Προσοχή λίγο στα ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Ας επιδιορθώσουμε ό,τι έχει χαλάσει και εκκρεμεί εδώ και καιρό.

Καρκίνος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Αυτές τις μέρες βγαίνουν στην επι

Keywords
Τυχαία Θέματα