Μα ποιος είστε τελικά κ. Πάγκαλε; | Το προφίλ του παραλίγο τενόρου

Γεννημένος στις 17 Αυγούστου 1938 ( ετών 73, αν και δεν του φαίνεται) ήταν έντονα πολιτικοποιημένος, καθώς γεννήθηκε σε ένα σπίτι, όπου ο παππούς Θεόδωρος Πάγκαλος, ήταν ο γνωστός Στρατηγός και  μετέπειτα δικτάτορας για το διάστημα 1925-1926. Αποφοίτησε από το Βαρβάκειο Γυμνάσιο Αθηνών, ενώ σπούδασε Νομικά και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το 1973 και μετά από υποτροφία της Γαλλικής κυβέρνησης, ανακηρύσσεται διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της ενασχόλησης του με τον αντιδικτατορικό αγώνα, έχασε την ελληνική ιθαγένεια, την οποία επανέκτησε μετά την δικτατορία.

Το ιστορικό και πολιτικό του προφίλ δεν ενδιαφέρει και τόσο πολύ τον κόσμο, καθώς και να τον ψάξεις στη google θα βρεις τα πάντα, εσύ που ενδιαφέρεσαι. Αν πάλι ψάξεις στην Wikipedia, θα βρεις ότι η κόρη του είναι τραγουδίστρια στην χορωδία του Δήμου Αθηνών, ενώ σύμφωνα πάλι με την ίδια ιστοσελίδα αναφέρεται πως: «Ο ίδιος μικρός έλεγε ότι θέλει να γίνει τενόρος, έτσι έτρωγε για να μοιάσει στον Παβαρότι- ατάλαντος γαρ όμως, έμεινε απλώς παχύδερμο». Κρίμα, γιατί θα μπορούσε τουλάχιστον στα κυβικά, είναι μαέστρος. Για όσους άπιστους, ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα, το οποίο λίγες ώρες μετά την ανάρτηση διαγράφηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα