ΞΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.200 ΞΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Αλλο ένα άρθρο φωτιά που συνθέτει το παζλ της "Αόρατης Ξένης Δύναμης" που υπηρετεί στην Ελλάδα κάτω από τη μύτη μας

Γιώργος Αδαλής

Σάλο κι έντονο προβληματισμό απ άκρη σ άκρη σε όλη την Ελλάδα δημιούργησε το αποκαλυπτικό μας άρθρο για την ύπαρξη Στρατοχωροφυλακής στο στρατόπεδο της 110Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ) στη Λάρισα! Οι αντιδράσεις ήταν τόσο εκρηκτικές που .....
φάνηκε από
τον πρωτοφανή αριθμό e-mail που λάβαμε από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για το θέμα!

Επί της ουσίας, ήταν κάτι για το οποίο όλοι αναρωτιούνταν επί δύο εβδομάδες, όταν υπήρξαν για πρώτη φορά, καταγγελίες πολιτών της Ηγουμενίτσας, για άφιξη στρατιωτικής-αστυνομικής ομάδας με πολιτικά στην περιοχή!
Έκτοτε, ουδείς εκ των αρμοδίων απάντησε ξεκάθαρα αν εισήρθε στην Ελλάδα, ξένη στρατιωτική δύναμη, γεγονός που απαιτεί ειδικούς χειρισμούς και άδειες για να είναι σύννομη με το σύνταγμα της χώρας μας!

Με την αποκάλυψή μας, [Σχετικό Αρθρο] ξεκαθάρισε το τοπίο τουλάχιστον σε ότι αφορά στην ύπαρξη τέτοιας δύναμης στη χώρα μας!

Το μέγεθος του πανικού που προκλήθηκε σε κάποιους πολιτικούς κύκλους, τον πιστοποιούν πολλά γεγονότα, για τα οποία θα γράψουμε στο εγγύς μέλλον αναλυτικά! Φαίνεται όμως, ότι επιστρατεύτηκαν –κατά πάγια πια τακτική - αρκετά «παπαγαλάκια» με σκοπό να στρέψουν την συζήτηση από το δημοσιογραφικό προκείμενο στο παθητικό με ενέργειες … τουλάχιστον Γκεμπελικές !!!

Τι σημαίνει αυτό;

Μην γνωρίζοντας αν έχουμε ντοκουμέντα για την αποκάλυψή μας, ουδείς αρμόδιος μπήκε στον κόπο να δώσει απάντηση στην αποκάλυψή μας και αναμένουν να δουν , τι ακριβώς στοιχεία έχουμε και κατόπιν να απαντήσουν!!! Ετσι, έκαναν την εμφάνισή τους , δήθεν «υπάλληλοι της 110 πτέρυγας μάχης», που απαντούσαν με σχόλια ότι δεν είδαν ποτέ ξένους στη μονάδα καθώς και άλλοι, δήθεν «κάτοικοι Λάρισας» που απαντούσαν ότι δεν τους είχαν δει ποτέ!!!

Σε συνεργασία λοιπόν με διαχειριστές άλλων δύο γνωστών sites, όπου εμφανιζόταν κάποιοι αυτόκλητοι σχολιαστές που «ζουν τα γεγονότα από μέσα», αναλύσαμε τις IP τριών εξ αυτών, οι οποίοι ενώ υποτίθεται ότι είχαν άμεση σχέση με την 110ΠΜ, εν τούτοις, απαντούσαν από υπολογιστές που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στην … Αθήνα!!! Μάλιστα, ένας εξ αυτών, χρησιμοποιούσε ΕΝΑ ψευδώνυμο, και απαντούσε με IP που τον εμφάνιζαν ταυτόχρονα σε … Αθήνα και Πάτρα !!!
Αυτό και μόνο δείχνει το μέγεθος του πανικού που έφερε σε κάποιους κύκλους η αποκάλυψή μας καθώς και η βεβαιότητά μας για την ύπαρξη Τσέχων στην 110 ΠΜ. Κατά γενική ομολογία, ήταν κάτι που δεν το περίμεναν!!

ΟΥΔΕΙΣ σχολίασε την αναφορά μας σε πηγές των Βρυξελλών, οι οποίες μίλησαν επωνύμως στους AegeanTimes, αλλά ζήτησαν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους! Έλληνες 100% που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα!
Αντίθετα, ξεκίνησαν μια συζήτηση αν το .. αεροδρόμιο είναι επιχειρησιακό ή όχι, πράγμα που ουδέποτε ισχυριστήκαμε εμείς αλλά αυτοί οι ίδιοι! Εμ
Keywords
Τυχαία Θέματα