«Τρέμουν» το ημερολόγιο του Άκη!!

«Ηλιοφάνεια» επικρατεί στη ΝΔ καθώς το κόμμα, σύμφωνα με πρωτοκλασάτα στελέχη του, αναπτύσσει δυναμική εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης εκτιμούν ότι, το κόμμα θα καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση στην εκλογική αναμέτρηση του επόμενου μήνα, καθώς, όπως διατείνονται, θα αναδειχθούν οι προγραμματικές αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και οι....
πολίτες θα επιλέξουν τη δοκιμασμένη σταθερότητα και όχι το «ρίσκο» της «Κουμουνδούρου».

Ωστόσο
σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews τον ήλιο της ΝΔ έρχονται να καλύψουν «σύννεφα» από το …παρελθόν.

Τα «σύννεφα» αυτά, που ενδεχομένως να φέρουν «βροχή» και τρόμο στους διαδρόμους της «Συγγρού» αφορούν στο ημερολόγιο, που διατηρούσε ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.

Στη ΝΔ επικρατεί έντονη ανησυχία για το επίμαχο ημερολόγιο.

Πληροφορίες, που έχει στη διάθεσή του το BriefingNews θέλουν στις σελίδες του ημερολογίου, στις οποίες είναι καταγγεγραμμένες «δραστηριότητες» του πρώην υπουργού και πολύκροτες υποθέσεις, να φιγουράρουν ονόματα «γαλάζιων» στελεχών.

Μένει να δούμε, εάν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ συγκροτήσουν ειδική ομάδα κρούσης, προκειμένου να εντοπιστούν τα εν λόγω στελέχη, εάν υπάρχει και σε ποιο βαθμό εμπλοκή και πώς θα διαχειριστεί η Συγγρού ένα τέτοιο ενδεχόμενο μεσούσης της προεκλογικής περιόδου.

http://www.briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα