Το... κέρατο της Αλέκας

Έχει μεγάλο, πολύ μεγάλο, πρόβλημα η Αλέκα Παπαρήγα. Και όποιος ξέρει λίγο το ΚΚΕ και τις λογικές του... το βλέπει πεντακάθαρα.
Βγάζει μάτι, πώς το λένε.
Και ποιο είναι αυτό το πρόβλημα; Ότι η γενική γραμματέας του κόμματος παγιδεύτηκε στη θέση της για μετωπική σύγκρουση με το ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να ...
ελιχθεί έβγαλε κέρατα και πέφτει πάνω του σαν τον ταύρο στο κόκκινο -έστω στο ροζ- πανί.
Μπορεί θα πείτε να ελιχθεί μια πολιτικός που θεωρεί τους ελιγμούς προδοσία
και τη συμμετοχή στο πολιτικό γίγνεσθαι χάσιμο χρόνου;
Που έχει για όλα τη λύση: Λαίκή οικονομία και λαϊκή εξουσία, δηλαδή σοσιαλισμός;
Δύσκολο.
Πάντως η ΑΛέκα έχει πάθει κάτι άγριο με το ΣΥΡΙΖΑ, που εν πάσει περιπτώσει δεν βλέπει αυτή τη στιγμή το θρίαμβο της προλεταριακής επανάσασης, αλλά τη μάχη κατά του μνημονίου και όσων συνεπάγετα.
Παγιδευμένη στο λάθος της κάνει το άλλο λάθος που κάνουν πολλά έμβια στη φύση και στην κοινωνία: Χτυπιέται για να γλιτώσει από την παγίδα που μόνη της έστησε.
Χτυπιέται κανονικά δηλαδή, ανεβάζει τους τόνους της επίθεσης στο ΣΥΡΙΖΑ, λούζει τον Τσίπρα με κοσμητικά επίθετα, χαρακτηρίζει το χώρο αυτό της αριστεράς με όρους ταξικής προδοσίας.
Και όσο χτυπιέται μ' αυτό τον τρόπο, τόσο περισσότερους ψηφοφόρους χάνει. Γιατί οι ψηφοφόροι ψάχνουν μια ελπίδα, ένα φως, εδώ στη γη του μνημονίου, κι όχι στον κόσμο των μνημάτων.
Λογικά προκύπτουν τα μαύρα μαντάτα για τον Περισσό, τόσο από μηνύματα οπαδών του που σιχτιρίζουν τη "γραμμή", όσο και από τις δημοσκοπήσεις.

Θα της μείνει το κέρατο δηλαδή τελικά της κυρίας Παπαρήγα,
Κι εδώ αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από το πολιτικό έγκλημα -το πολιτικό λάθος

http://www.kentrinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα