Τι θα αποφασίσουν οι εργαζόμενοι στο δήμο Θεσσαλονίκης ;

Οι εργαζόμενοι στο δήμο Θεσσαλονίκης μετά τα νέα δεδομένα από το υπουργείο Εσωτερικών, θα πραγματοποιήσουν αύριο γενική συνέλευση και κοινή συνεδρίαση των συλλόγων και σωματείων στις έντεκα το πρωί στο ΣΜΑ.

Θα συζητηθούν οι αντιδράσεις και οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων απέναντι στη νέα
τακτική της κυβέρνησης που....
μιλά ακόμη και για κατάργηση των οργανικών θέσεων στην καθαριότητα.
To SPNews επικοινώνησε με εργαζομένους του δήμου, οι οποίοι παρουσιάζονται αρκετά προβληματισμένοι για το μέλλον καθώς υπάρχει έκδηλος πια ο φόβος της ανεργίας ή της ανεξέλεγκτης μείωσης των αποδοχών χωρίς προηγούμενο.
«Έχουμε πέσει κάτω και μας πατάν σαν σκουλήκια» υποστηρίζουν, τονίζοντας ότι «τώρα πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους».
«Θα χρεώσουν στους συνδικαλιστές τις απολύσεις στην καθαριότητα με την κατάργηση των οργανικών θέσεων» θεωρούν και αύριο θα εξετάσουν τους τρόπους των κινητοποιήσεων τους, με την πλειοψηφία να συζητά μόνο για ότι περιλαμβάνει το αγωνιστικό πλαίσιο της ΠΟΕΟΤΑ.
Από Δευτέρα ξεκινά η απεργία, οι εργαζόμενοι βάζουν τέλος στις καταλήψεις, στόχος είναι αύριο να ενημερωθεί όλος ο κόσμος και να υπάρξει συνολική απεργία και συγκέντρωση του προσωπικού στο ΣΜΑ.
«Σταματάμε τους αποκλεισμούς και τις καταλήψεις. Ανοιχτές πόρτες παντού, η Μαυροράχη είναι ανοιχτή. Δέχεται τα πάντα» επισημαίνουν οι εργαζόμενοι ζητώντας την καθολική στήριξη στον αγώνα τους από όλους.
ΔΣ

http://spnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα