Σπουδές στην Αγγλία: προετοιμασία για IELTS στην Ευρωδιάσταση.

Οι απόφοιτοι των Ελληνικών ΑΕΙ που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακά στην Αγγλία, θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να διαθέτουν ικανοποιητική γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Προκειμένου να αποδείξει τις γνώσεις του, ο υποψήφιος μπορεί να λάβει μέρος στις εξετάσεις IELTS. Οι εξετάσεις IELTS διεξάγονται στην Ελλάδα μία ή και δύο
φορές κάθε μήνα.
Τα....
εξειδικευμένα Κέντρα Αγγλικής γλώσσας για Ενήλικες «Ευρωδιάσταση», σας δίνουν τη δυνατότητα να προετοιμαστείτε σωστά και αποτελεσματικά για το IELTS.

Το πρόβλημα των περισσότερων υποψήφιων δεν είναι η εξοικείωση με τις εξετάσεις, αλλά ότι το επίπεδο των Αγγλικών τους δεν είναι αρκετά υψηλό για να «πιάσουν» το απαιτούμενο score. Πολλοί σπουδαστές πιστεύουν ότι μπορούν να αντισταθμίσουν την αδυναμία τους σε καθαρά γλωσσικό επίπεδο κάνοντας πολλά τεστ. Η προσέγγιση αυτή είναι λανθασμένη, καθώς το ζητούμενο δεν είναι τόσο η εξοικείωση με το τεστ (το οποίο είναι αρκετά απλό και «φιλικό» προς τον υποψήφιο) αλλά το να φέρουν τα Αγγλικά τους στο επίπεδο του τεστ. Για το λόγο αυτό, η έμφαση στο πρόγραμμα προετοιμασίας που παρέχει η Ευρωδιάσταση δίνεται στη βελτίωση των Γενικών Αγγλικών του σπουδαστή και όχι στο «τεχνικό» μέρος της προετοιμασίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση παρέχει την προετοιμασία για το IELTS ΔΩΡΕΑΝ στους σπουδαστές της που παρακολουθούν προγράμματα προετοιμασίας Advanced ή Proficiency.

Περισσότερες πληροφορίες για «προγράμματα Αγγλικών για ενήλικες, προετοιμασία IELTS» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 38.44.888,

210-59.01.888, 210-6000170 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό).Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα