Τι γράφουν σήμερα οι εφημερίδες

Η παραίτηση Παμπούκη, η μείωση των προστίμων για τα αυθαίρετα και το γερμανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις, είναι τα θέματα που κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αρχισε και το...
ξέφτισμα της κυβέρνησης!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "εάν μια φράση μπορούσε να χαρακτηρίσει το «κλίμα» στο κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη όπου στεγαζόταν το δις,
επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, καταργηθέν υπουργείο Ναυτιλίας... αυτή σίγουρα θα ήταν «ψυχροπολεμική»".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Καταρρέει η κυβέρνηση σε κατάσταση διάλυσης η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "δύο σχεδόν εβδομάδες πριν από την άνοδό του στη Θεσσαλονίκη για τις εκδηλώσεις της ΔΕΘ (σημείο εκκίνησης, κατά τον σχεδιασμό του, μιας γενικής επικοινωνιακής αντεπίθεσης με σκοπό την αποσόβηση ολοκληρωτικού κυβερνητικού κραχ), ο Πρωθυπουργός καλείται να διαχειριστεί κρίση σεισμικών διαστάσεων σε ενδοκυβερνητικό, εσωκοινοβουλευτικό και εσωκομματικό επίπεδο".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Είσαι εκτός τόπου και χρόνου"

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο μέχρι χθες αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης ουσιαστικά καταλογίζει στον πρωθυπουργό ότι, υπακούοντας σε «δογματισμούς», βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, αφού αδυνατούσε να καταλάβει ότι η ναυτιλία μπορεί να συμβάλει στην επίτευξη του «εθνικού στόχου» της ανάπτυξης".

ΕΘΝΟΣ: "Νόμος-σκούπα για τακτοποίηση αυθαιρέτων".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με ένα νέο σύστημα, που βασίζεται πρωτίστως στην τιμή ζώνης και επιφέρει εκπτώσεις στα πρόστιμα βάσει συγκεκριμένων συντελεστών, το υπουργείο Περιβάλλοντος προωθεί την τακτοποίηση των αυθαιρέτων".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "«Τα κορίτσια με τα μαύρα»... μαυρίζουν τον μοναχισμό".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμονας δεν έκρυψε την ενόχληση και τη δυσαρέσκειά του για την παρουσίαση του έργου στην πόλη της Ξάνθης. Μεμονωμένα σφάλματα κληρικών και μοναχών δεν αναιρούν την αξία και την προσφορά του Μοναχισμού".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Γερμανική επενδυτική επιδρομή".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "ρόλο αυτόκλητου σωτήρα της καταρρέουσας ελληνικής οικονομίας επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους οι Γερμανοί, σε μία περίοδο που επικρατεί μύλος με το δεύτερο πακέτο στήριξης και η βοήθεια του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σκηνικό Τιτανικού με παραιτήσεις και ανταρσίες".

Η εφημερίδα γράφει ότι "εγκατέλειψε το «σκάφος» ο Χάρης Παμπούκης, ένα από τα πιο έμπιστα πρόσωπα του πρωθυπουργού. 28 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αντιδρούν στις πελατειακές προσλήψεις μέσω των ΜΚΟ. Μπαράζ επιθέσεων κατά Μόσιαλου για τους «πρόχειρους χειρισμούς του σε ΕΡΤ και μυστικά κονδύλια".

ΕΣΤΙΑ: "Ποιοί τορπιλλίζουν την συναίνεση".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "η κοινή ψήφισις από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ επί της αρχής του, απέδειξε ότι υπάρχουν περιθώρια για πολιτική συναίνεση μ
Keywords
Τυχαία Θέματα