Τα (κρύα) ανέκδοτα του Αντώναρου

Τελικά έχει πλάκα αυτή η ιστορία με τον Αντώναρο, που κάθε τρεις και λίγο βγαίνει και το… παίζει εκπρόσωπος του Καραμανλή. Σεμνά κύριε Αντώναρε: κι άλλους σαν εσάς διόρισε υπουργούς ο τέως πρωθυπουργός, αλλά δεν κάνουν έτσι…

Ο γαλάζιος βουλευτής (σ.σ.: διορισμένος στο Επικρατείας), έχει αναλάβει εργολαβικά την «υποστήριξη» του Καραμανλή, που παρεμπιπτόντως κάνει, εδώ και....
σχεδόν δύο χρόνια, διακοπές.

Στη ΝΔ παρακολουθούν μεν τις … κορυφαίες παρεμβάσεις του
Αντώναρου, αλλά δεν δίνουν και ιδιαίτερη σημασία στις παρόλες του διορισμένου από τον Καραμανλή βουλευτή.

Τη νέα παρέμβαση Αντώναρου υπέρ Καραμανλή θα την βρείτε στον Τύπο της Κυριακής, όπου υπερασπίζεται με πάθος τον τέως πρωθυπουργό. Κι επειδή σε κάποιους έχει χαθεί εντελώς το μέτρο, διαβάστε μόνο δύο απαντήσεις του και θα φρίξετε με το τι λέει ο άνθρωπος.
* «Η κυβέρνηση Καραμανλή εργάστηκε με σύστημα και μέσα σε λίγους μήνες, πριν από τα μέσα της χρονιάς, είχαν καλυφθεί οι δανειακές ανάγκες της χώρας για σχεδόν ολόκληρο το 2009» ισχυρίζεται ανερυθρίαστα.
* «Ο πρώην πρωθυπουργός έχει δώσει δείγματα λιτού και μεστού πολιτικού λόγου και αν αργότερα, σε κάποιο χρονικό σημείο που δεν μπορεί να προσδιοριστεί τώρα, κρίνει ότι πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, θα το κάνει» σημειώνει.

kentrinewsΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα