Σε ηλεκτρονικό μεσαίωνα ο δήμος Αγράφων

Tο site του δήμου Αγράφων…ανεπάρκεια ή αδιαφορία..;

Για τα διάφορα site των δήμων ανά την επικράτεια ,όπως και για το site του δήμου Καρπενησίου,έχουν γραφτεί και έχουμε γράψει πολλά.
Για το "δήθεν" site του δήμου Αγράφων δεν έχει γραφτεί κάτι . Ή τουλάχιστον δεν έτυχε να.....
διαβάσουμε.
Ο Καλλικράτης
προβλέπει την κατασκευή νέων site. Τι γίνεται όμως στην πράξη;
Αφορμή γι’ αυτή την ανάρτηση ήταν μήνυμα φίλης και αναγνώστριας μας, που μας ζητούσε το site του νέου δήμου Αγράφων όπως και το email.
Φυσικά όπου και να ψάξει κανείς δεν θα βρεί τίποτα. Μόνο θα βρείτε τις παλιές ιστοσελίδες του Καποδιστριακού δήμου Αγράφων ,ανενημέρωτες και εγκαταλειμμένες ,και ας ξοδεύτηκαν για αυτές ένα σωρό λεφτά απο Ευρωπαικά κονδύλια(σύντομα !!).Και αν ψαχτείς μέσα απο το ΥΠΕΣ και τα στοιχεία επικοινωνίας των ΟΤΑ της χώρας ..άκουσον-άκουσον...ο δήμος Αγράφων έχει δώσει την διεύθυνση ιστοσελίδας ιδιώτη και παλιού "συντηρητή"!!
Καλοπροαίρετοι είμαστε...Λάθος θα πείς έγινε....
Δεν ξέρουμε αν στα σκαριά υπάρχει η κατασκευή νέας ιστοσελίδας αλλά εδώ και έξι μήνες ο δήμος Αγράφων ζεί σε ηλεκτρονικό μεσαίωνα.
Δεν πιστεύω,απο τα λίγα που ξέρουμε, όλα αυτά να απαιτούν δαπανηρές επεμβάσεις για τον δήμο, που ίσως κάποια στιγμή να αναβαθμιστεί, και άν όχι υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι που είναι εντελώς δωρεάν που μπορούν να ξεκινήσουν από αύριο. Θέληση και όρεξη να υπάρχει αλλά μαζί και διαφάνεια με συνεχή ενημέρωση του πολίτη .
Τι προτείνουμε;;;

Στη σημερινή εποχή της επικοινωνίας και του διαδικτύου, ο Δήμος Αγράφων, με ένα νέο site ή ενημερώνοντας τα υπάρχοντα του παλιού δήμου, σύγχρονο και λειτουργικό θα μπορούσε να προσφέρει στους πολίτες και επισκέπτες γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδους πληροφορία που αφορά το Δήμο.
Έτσι θα συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των πολιτών (που οι περισσότεροι είναι ετεροδημότες)αλλά και στην προσέλκυση επισκεπτών.
Εμπλουτισμένο με φωτογραφικό υλικό, ιστορικά στοιχεία, πληροφορίες για όλα τα χωριά του Δήμου, με στόχο να διατηρείτε διαρκώς το περιεχόμενο του, επικαιροποιημένο και χρήσιμο για όλους.
Το " e-mail" αποτελεί άγνωστη λέξη εκεί στα Άγραφα. Ίσως γι΄ αυτό παρ’ ότι έχουμε απευθυνθεί στο [email protected](το μόνο που βρήκαμε) και ζητήσει τουλάχιστον να μας αποστέλλονται οι ανακοινώσεις του δήμου για να τις αναδημοσιεύουμε, δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση ως τώρα.
Ελπίζουμε κάποια στιγμή κάτι απ΄ όλα να αλλάξει.

http://prassia-eyrytanias.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα