Ρομπέϊ: "Πάρτε μέτρα"

Τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τους κινδύνους που εμπεριέχει το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, για το οποίο κάνουν λόγο ορισμένοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, έκρουσε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ρομπέι.
«Υπάρχει ένας πραγματικός κίνδυνος ο ένας ή ο άλλος τρόπος αναδιάρθρωσης ή αναδιάταξης του χρέους να.....
επιδεινώσει την κατάσταση», δήλωσε κατά την έναρξη των εργασιών του Φόρουμ της Πεντηκονταετίας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

"Οι κίνδυνοι αποτυχίας τέτοιων εγχειρημάτων είναι μεγάλοι σε σχέση με τα πιθανά πλεονεκτήματα», επέμεινε ο κ. Ρομπέι. «Για τον λόγο αυτό η έμφαση πρέπει να συνεχίσει να δίνεται στην υλοποίηση δύσκολων, αλλά αναγκαίων μεταρρυθμίσεων», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΕΕ, διαβεβαιώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη «πραγματοποιήσει αξιοσημείωτη πρόοδο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «κλειδί (για την επίλυση) του προβλήματος παραμένουν τα καινούργια φιλόδοξα και αποφασιστικά μέτρα από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης».

"Δεν θα αφήσουμε το ευρώ να αποτύχει. Δεν πρέπει να υπάρξει κερδοσκοπία πάνω στην αποφασιστικότητά μας», κατέστησε σαφές ο κ. Ρομπέι.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα