Ο Αλέξανδρος Ρήγας μιλά για την Δέσποινα Βανδή και την αποδοχή της να παίξει σε μιούζικαλ

22:20 24/5/2011 - Πηγή: 24wro
Πολυτάλαντος, πολυσύνθετος και πολυσχιδής...
Ο Αλέξανδρος Ρήγας στην πιο αποκαλυπτική του συνέντευξη προδίδει τα πάντα για το μιούζικαλ που ετοιμάζει για τη Δέσποινα Βανδή αλλά και τη σχέση που έχει μαζί της. Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι η σχέση του με τη Δέσποινα χάλασε μετά την συνεργασία τους στους «Δύο ξένους».
Τι λέει ο ίδιος για αυτό;  «Στον χώρο συνεργάζεσαι με ηθοποιούς που αγαπάς και γίνονται φίλοι σου και στη συνέχεια λόγω των ρυθμών χάνεσαι, έχοντας όμως την έγνοια τους. Συνεργαστήκαμε πολύ καλά με τη Δέσποινα, κερδίσαμε και οι δύο
από το «πάντρεμά» μας και στη συνέχεια ήρθαν νέες συνεργασίες. Δεν χάλασε τίποτα!». Όσο για το αν ισχύει η πρόταση του να παίξει η Δέσποινα σε μιούζικαλ, αποκαλύπτει ότι ισχύει. «Ναι, πήγα και τη βρήκα και της είπα ότι θα της έκανε καλό και θα μας έκανε καλό να παίξει τον ρόλο, και το έκανε. Αρχικά είχε κάποιο δισταγμό μετά όμως το δέχτηκε! Το συζητάμε έντεκα χρόνια! Κάθε εμπόδιο για καλό, όμως, ελπίζω! Υπάρχει λόγος που κάποια πράγματα γίνονται, ή γίνονται αργότερα». Όσο για εκείνους που λένε ότι δέχτηκε επειδή η καριέρα της είναι σε ύφεση λέει: «Αχ, αυτοί που πάντα λένε, που πάντα προτρέχουν και που έχουν τη χολή έτοιμη. Πόσο κουραστικό είναι όλο αυτό κι ας ξέρουμε ότι είναι κι αυτό στο παιχνίδι. Το 'χω βαρεθεί! Γιατί δεν τονίζουν το καλό; Γιατί δεν παραδέχονται ότι θέλει κότσια να πάρεις το ρίσκο που παίρνει η Δέσποινα; Με όλη αυτή την αρνητική ενέργεια έχουν γίνει πια τελείως «πασέ». Ξέρουμε ότι υπάρχουν πάντα αυτοί που 'ναι έτοιμοι για χολή»
gossip-tv 
Keywords
Τυχαία Θέματα