Πρωτοφανής σύλληψη πρώην ξενοδόχου στη Σκόπελο

Πρωτοφανής σύλληψη πρώην ξενοδόχου έλαβε χώρα χθες στη Σκόπελο. Την ώρα που ο 63χρονος πρώην ξενοδόχος κούρευε αμέριμνος το γκαζόν του ξενοδοχείου που πλέον λειτουργούν τα παιδιά του εμφανίστηκαν υπάλληλοι της Διεύθυνσης Υδάτων και της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνοδεία αστυνομικής δύναμης (!!), για να ελέγξουν το δίκτυο υδροδότησης και αποχέτευσης του ξενοδοχείου απουσία μάλιστα υπευθύνου του ξενοδοχείου. Μετά την.....
ολοκλήρωση του ελέγχου της αποχέτευσης
από τον υπάλληλο της Διεύθυνσης Υγείας η υπάλληλος της Διεύθυνσης Υδάτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας ζήτησε να ελέγξει τη γεώτρηση του ξενοδοχείου χωρίς να έχει σύμφωνα με νομικούς κύκλους τέτοια αρμοδιότητα από τη νομοθεσία και πίεσε τον πρώην ξενοδόχο να υπογράψει για λογαριασμό των υπευθύνων της επιχείρησης αίτηση για νέα άδεια υδροδότησης μολονότι η παλιά άδεια ίσχυε κανονικά. Όταν ο πρώην ξενοδόχος ανέφερε στην υπάλληλο ότι το θέμα της νομιμότητας της γεώτρησης έχει κριθεί με δικαστικές αποφάσεις και την ρώτησε αν αμφισβητεί την κρίση των Δικαστηρίων, στα οποία μάλιστα ήταν μάρτυρας ο έτερος ελέγχων υπάλληλος, αυτή του είπε ότι δεν την ενδιαφέρει τι λένε τα Δικαστήρια και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο κρατητήριο, το οποίο και οι αστυνομικοί έπραξαν.
Στο Αστυνομικό Τμήμα της Σκοπέλου υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις ανάμεσα στην υπάλληλο και τον πρώην ξενοδόχο, πλην όμως με εντολή Εισαγγελέα υπό κράτηση τέθηκε μόνο ο πρώην ξενοδόχος, ενώ η υπάλληλος της Διεύθυνσης Υδάτων αφέθηκε ελεύθερη. Ο πρώην ξενοδόχος έμεινε όλο το βράδυ κρατούμενος παρά τις παρακλήσεις της οικογένειάς του, που μάταια προσπαθούσαν να πείσουν το Διοικητή της Αστυνομίας Σκοπέλου να τους επιτρέψει να επικοινωνήσουν και να ακουστούν από τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας. Την επομένη το πρωί μετά από ολιγόωρο ύπνο σε μια αναπαυτική ξύλινη καρέκλα του Αστυνομικού Τμήματος ο πρώην επιχειρηματίας οδηγήθηκε ακτοπλοϊκώς με χειροπέδες στο Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου, όπου και η Εισαγγελέας υπηρεσίας τον άφησε ελεύθερο και τον παρέπεμψε να δικαστεί το Μάιο του 2012 μετά από ολιγόλεπτη ακρόαση.
Ηθικό δίδαγμα της υπόθεσης. Την επόμενη φορά που θα κουρεύετε το γκαζόν, πάρτε για καλό και για κακό και πυτζάμες, γιατί δεν ξέρετε πού μπορεί να βρεθείτε. Για την ιστορία, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο εδώ και δύο μήνες παραμένει κλειστό, διότι η Διεύθυνση Υγείας δε χορηγεί βεβαίωση καλής λειτουργίας αποχετευτικού συστήματος, όπως έκανε τα τελευταία 27 χρόνια που το ξενοδοχείο αυτό λειτουργεί ανελλιπώς, μολονότι το αποχετευτικό σύστημα ελέγχθηκε και χθες για πολλοστή φορά και βρέθηκε άψογο. Ένα ακόμα δώρο του γενναιόδωρου Ελληνικού Κράτους στα τρία παιδιά του πρώην επιχειρηματία, που προσπαθούν να βγάλουν το ψωμί τους με τίμια εργασία.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://skopelos-news.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα