Επένδυση 100 εκατ. ευρώ από την McArthurGlen

22:30 2/6/2011 - Πηγή: 24wro
Χίλιες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα...
Στην Ελλάδα ήρθαμε για να μείνουμε, εξετάζουμε και νέες ευκαιρίες επενδύσεων, τόνισε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος ανάπτυξης του Ομίλου McArthurGlen Γκάρι Μποντ, σε συνέντευξη Τύπου, με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας στα Σπάτα του νέου εμπορικού κέντρου-εκπτωτικού χωριού, συνολικής επένδυσης 100 εκατ. ευρώ.

Έχουμε εμπιστοσύνη ότι η επένδυση μας
θα πάει καλά, το επιχειρηματικό μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας του νέου εμπορικού κέντρου δεν θα επηρεαστεί από την κρίση, είπε ο Μποντ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ο γενικός διευθυντής της McAthurGlen στην Ελλάδα Ιωάννης Κασιμάτης έδωσε έμφαση στη δημιουργία 1.000 νέων θέσεων εργασίας σε μια εποχή κρίσης, καθώς και στην ευκαιρία ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής των Σπατών σε σημείο αναφοράς για ολόκληρη της Αττική και σε τουριστικό προορισμό.

Πρόσθεσε επίσης ότι οι καταναλωτές σε περιόδους κρίσης ψάχνουν ευκαιρίες, κάτι που προσφέρει το νέο εμπορικό κέντρο. Εκτιμάται ότι η επισκεψιμότητα του εκπτωτικού χωριού, που έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Bluehouse Development, μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας θα ανέλθει σε 3 εκατ. επισκέπτες σε ετήσια βάση, ενώ ο τζίρος θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ.

Το υπαίθριο, δύο επιπέδων εκπτωτικό χωριό εκτείνεται σε 21.000 τ.μ, έχει 100 καταστήματα ένδυσης, υπόδυσης, αξεσουάρ και ειδών σπιτιού, 10 εστιατόρια και καφέ, καθώς και 2.000 θέσεις στάθμευσης. Τα προϊόντα θα προσφέρονται στους καταναλωτές σε τιμές χαμηλότερες κατά 35 - 70% από την προτεινόμενη τιμή λιανικής, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα McArthurGlen Designer Outlets είναι μέλος της McArthurGlen Group, ηγέτιδας στην ανάπτυξη και διαχείριση εκπτωτικών κέντρων στην Ευρώπη. Ο όμιλος απαρτίζεται από 19 κέντρα στην Ευρώπη, από το 1995.
#artFoot {width:100%;margin:30px 0 30px 0;} #artFoot td.l {vertical-align:middle;} #artFoot td.r {text-align:right;vertical-align:middle;} #artFoot td.r a {color:blue;} #artFoot td.r a:hover {text-decoration:none;} #artFoot td.r img {border:0px;vertical-align:middle;} #artFoot td.r table {width:100%;border-collapse:collapse;margin:0px;padding:0px;} #artFoot td.r table td {vertical-align:middle;height:72px;text-align:right;} #artFoot td.r table td span {font-size:11px;color:#606060;}

Keywords
Τυχαία Θέματα