ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Επιτέλους! Και μια ευχάριστη είδηση από την Αυστραλία!

Οι κοινότητες, που δεν υπάγονται στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας πήραν διαζύγιο από τους σχισματικούς και αιρετικούς Παλαιοημερολογίτες ΓΟΧ, που στερούνται ιερωσύνης και επομένως δεν έχουν έγκυρα μυστήρια.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα που θα οδηγήσει τις ορθόδοξες κοινότητες, που δεν υπάγονται στη δικαιοδοσία της....
Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, να επανέλθουν σε κανονική τροχιά.

Αν αυτό - του Θεού συνεργούντος - γίνει πραγματικότητα θα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία
για να υποβάλει την παραίτησή του και ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Στυλιανός, μια διχαστική προσωπικότητα και ένας εξαιρετικά φίλερις άνθρωπος, που προκαλεί συστηματικά προβλήματα όπου και αν βρίσκεται.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας είναι ένας συνειδητός οικουμενιστής, που έχει στο παθητικό του - συν τοις άλλοις - την προδοτική για την Ορθοδοξία συμφωνία του Μπαλαμάντ.

Το Πατριαρχείο πρέπει με την πρώτη ευκαιρία - όσο γίνεται πιο γρήγορα - να τον απαλλάξει των καθηκόντων του.

Για δεκαετίες τώρα ταλαιπωρεί κυριολεκτικά το ποίμνιο της Εκκλησίας της Αυστραλίας με την ιταμότητα, την αυθαιρεσία, τον ετσιθελισμό και τον αυταρχισμό που τον διακρίνουν.

Καιρός να ανασάνει το ποίμνιο της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας Παναγιότατε.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα