ΠΡΟΣ: Όσους αγαπούν και σκέπτονται την Ελλάδα

Οι μυστικές υπηρεσίες της ΟΕΑ

Τον τελευταίο χρονικό διάστημα στο ιερό χώρο της Πατρίδας μας συμβαίνουν ανεπίτρεπτες καταστάσεις.
Παρουσιάζονται πολλοί σωτήρες και πολλοί πατριδοκάπηλοι. Αρχίζουμε με την αποκάλυψη ενός πραγματικά επικίνδυνου για την Ελληνική ιδέα και εν καιρώ εφ' όσον δεν συμμορφωθούν οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν και άλλες αποκαλύψεις. Ένα απλό «ποιος είναι ποιος». Βαρβαρικά "hou is hou", ώστε να μπορεί ο καθένας ν' αναλάβει την ευθύνη της επιλογής του έχοντας την γνώση.
Πρόσφατα παρατηρήθηκε κυκλοφορία χειρογράφων σημειώσεων, υβριστικού περιεχομένου, εναντίον
όλων εκείνων που ασχολούνται με θέματα Ελληνισμού και.....
εθνικής αφύπνισης. Τις υπογράφει κάποιος Ιωάννης Καραγεωργίου (Τουρκογενές όνομα Καρά = μαύρος), μέλος της οργάνωσης «Μάρτυρες του Ιεχωβά», και αυτοτιτλοφορείται μέλος υφηγεσίας ΟΕΑ (Ομάδας Εθνικής Αποκατάστασης), ή απλό μέλος ΟΕΑ ή ταχυδρόμος
ΟΕΑ, ή Υπολοχαγός ειδικών δυνάμεων ΟΕΑ και σε στιγμές κρίσεως της τρέλας του, Μέγας Αλέξανδρος.
Ο Ιωάννης Καραγεωργίου αποτελεί φαινόμενο τερατογενέσεως, αφού ξερνά ακαθαρσίες και δυσοσμίες από το στόμα του, όντας ζωντανός οχετός.
Με εντολές της οργάνωσης «Μάρτυρες του Ιεχωβά», στην οποία ανήκει, προσπαθεί ύπουλα και μεθοδικά να ανακόψει την προσπάθεια όλων εκείνων που ασχολούνται με τον Ελληνισμό, εκτοξεύοντας εναντίον τους ύβρεις και κατασκευασμένες κατηγορίες.
Έχει διοχετεύσει τεράστιο αριθμό σημειώσεων και επιστολών, βρίζοντας τους πιο κοντινούς φίλους και συνεργάτες του, την εκκλησία, την δικαιοσύνη, την αστυνομία, τον Στρατό και όλα τα μυθολογικά και ιστορικά σύμβολα της Ελλάδας.
Το φαινόμενο αυτό μας υποχρέωσε να ερευνήσουμε το παρελθόν του και την ανεύρεση της ΟΕΑ. Οι πηγές που χρησιμοποιήσαμε ήταν οι γείτονες του (Ν. Ιωνία Βόλου , οδός Ελπίδος), κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι του (δεν έχει ούτε έναν), και οι δικαστικές, αστυνομικές και εκκλησιαστικές αρχές του Βόλου και την ΚΥΠ.
Δικαιωθήκαμε πλήρως ως προς τις υποψίες που είχαμε αφού οι πληροφορίες που πήραμε αποκαλύπτουν ότι ο μισέλληνας μάρτυρας του Ιεχωβά Καραγεωργίου Ιωάννης είναι ένα χυδαίο απόβρασμα, ένα κοινωνικό κατακάθι, ένα γελοίο υποκείμενο, ένα ελεεινό ανθρωπάριο που θεωρεί σαν Εθνική Αποκατάσταση, την θεοποίηση της σχιζοφρένειας, την καθιέρωση της αναρχίας, και την επικράτηση των ύβρεων , της ασεβείας και της απειθαρχίας
όπου οι μόνοι εκλεκτοί της κοινωνίας αυτής θα είναι ο υπόκοσμος, οι αποτυχημένοι, οι απόκληροι και οι βαρυποινίτες των φυλακών όπως και αυτός.
Η ΟΕΑ όπως ο ίδιος γράφει και στις σημειώσεις του ιδρύθηκε το 1947 από κάποιους ηλίθιους στρατηγούς που δεν
έλαβαν υπ' όψιν τους ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας, τόσον αυτοί όσο και οι διάδοχοι τους, αφού έβαλαν
στην οργάνωσή τους έναν μάρτυρα του Ιεχωβά και τόσο γελοίο υποκείμενο σαν τον Τ. Καραγεωργίου. Η ΟΕΑ
(Ομάδα Εθνικής Αποκατάστασης) δεν υπάρχει, ΟΥΤΈ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ιδρύθηκε στην Ιταλία
από τον νεοφασίστα Μεσαγκράντε (Μessagr
Keywords
Τυχαία Θέματα