Προμελετημενη προδοσια

Η χωρα εχει παραδοθει εκ των εσω,μια ολοκληρη ομαδα ανθρωπων σχεδιασε,οργανωσε και εκτελεσε το αποτροπαιο αυτο σχεδιο,και ηταν πολυ ευκολο να το κανει με εναν λαο απεναντι της ο οποιος ειχε συνηθισει στην καλοπεραση,τον εαυτουλη του,την μιζα και την κλεψια.

Οταν η διαχειριση ανεβηκε στην εξουσια εκανε οτι μπορουσε για
να.....
φερει την κατασταση εδω που ειναι τωρα,με ταξιδια και συνεντευξεις,με Τιτανικους και οπλα στο τραπεζι μας ενεταξε σε ενα δαιδαλωδες μνημονιο προδοσιας το οποιο συνετασε επι μηνες πριν μας πει οτι θα το κανει.

Με προδοτες που ανωδυνα καταφεραν να κατακρεουργησουν ολα τα δικαιωματα μας,με νενεκους που αλλα ελεγαν προεκλογικα και αλλα εκαναν,και δικαολογια ηταν οτι δεν γνωριζαν,και αποδειχθηκε και αυτο ακομη ενα ψεμα,η διαεχιριση ηξερε ακριβως τι ειχε παραλαβει πριν το παραλαβει,γιαυτο και το μονο σχεδιο της ηταν η προσφυγη στο ΔΝΤ.
Αντισυνταγματικα και με πραξικοπηματικες διαδικασιες προχωρησε στα σχεδια της,με γκαιμπελιστικες μεθοδους προσπαθησε να μεταφερει τις ευθυνες απο εκεινην σε εμας,αφηφισε καθε αντιδραση με δικαιολογια την σωτηρια της χωρας και νομοθετησε παρανομα την παραδοση της στους δανειστες.
Αντι να μας ρωτησει μας αγνοησε,αντι να σκεφτει εκτελεσε το σχεδιο της,οι υπογειες συναντησεις γινοντουσαν την ιδια στιγμη που"λεφτα υπηρχαν".
Το μνημειωδες βιντεο της Ψαρουδα Μπενακη που το 2005 καλουσε τον Προεδρο της Δημοκρατιας να προεδρευσει σε μια χωρα που θα ηταν ερμαιο ολων αποδεικνυει οτι το σχεδιο ηταν προμελετημενο και σχεδιασμενο απο χρονια.

Κανεις δεν λογοδοτει σε αυτην την ερημη χωρα,οι υποτιθεμενοι υπηρετες του λαου ηταν υπηρετες αλλων,ολοι τους μαζι ενοχοι εσχατης προδοσιας,οι μονοι που τους στηριζουν πλεον ειναι αυτοι που ακομη κερδιζουν απο την λεηλασια της χωρας.

Ο φοβος,η εξαπατηση,η χειραγωγηση μεσω των τηλεοπτικων προδοτων,η αδιαφορια,ο πλουτισμος τους,ολα αποδεικνυουν την τεραστια ενοχη ολων τους.
Δυο χρονια σχεδον αποδομουν ακομη και το υγιες μερος της κοινωνιας,κυνηγανε μια φοροδιαφυγη που δεν θελουν να πιασουν,ριχνουν ολο το βαρος στον λαο και περιμενουν νικες μεσα απο τις απεραντες αποτυχιες τους.

Αν δεν καθαρισουμε την βρωμια αυτη θα ειμαστε αξιοι της τυχης μας,ενας λαος καθηλωμενος σε αναπηρικο καροτσακι χωρις ροδες,μια χωρα πολημενη στην οποια οι επομενες γενιες θα εργαζονται σαν σκλαβοι των πολυεθνικων χωρις δικαιωματα και ελπιδα.

Αυτο θελουν εκεινοι.
Εμεις αυτο θελουμε?

http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα