Παράγκα και Παραγκόπουλα !

Διάβασα έκπληκτος τις δηλώσεις του κου Μπέου σήμερα για συκοφαντία και στοχοποίηση απο την Ουέφα. Αναρωτιέμαι πώς αυτός ο Άγιος άνθρωπος στοχοποιήθηκε έτσι.. Πως γίνεται ο άνθρωπος που πραγματοποίησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ώς παραγκάρχης της Αρχιπαράγκας Νο2 με τον Πανιώνιο το 2004, να κατηγορείται έτσι άδικα. Μόνος σας βγάλατε τα μάτια σας κε Μπέο..Με εκείνο το παιχνίδι του Πανιωνίου το 2004 που είχε βρωμήσει σε όλη την Ευρώπη πόσο θα λήξει πριν καν ξεκινήσει.
Πήγε καλα η δουλειά τότε και δεν προηθήκατε..Είδατε ότι το κατέχετε το θέμα του στημένου και το...
κάνατε επαγγελμα..Οι συνεργοί φυσικά δεν θα ήταν άλλοι απο αυτούς που αποτελούν τις σημερινές αλλά και τις παλιές λέρες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. 4 χρόνια αποκλεισμός απο κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο κτλ..Ρωτήστε τον συν-παραγκο κο Ψωμιάδη να σας πει τον τρόπο ώστε του χρονου να είστε και πάλι παρών στα δρώμενα του ποδοσφαίρου.. Ξέρει τον τρόπο αφού αυτός όχι μόνο δεν μπήκε φυλακή, αλλά την επόμενη χρονιά ανέλαβε την προεδρία ομάδος Γ εθνικής..Α ναι...όχι αυτός ακριβώς.. Ο Σταυράκης ο γιος του...Ναι ναι, αυτός που δήλωσε ότι κουμάντο στην Καβάλα κάνει ο πατέρας του (που του είχε απαγορευτεί η είσοδος στα γήπεδα και η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο)..Δν φταίει τίποτα το παιδί και μακάρι να ναι καθαρός αλλά φοβάμαι ότι το μήλο κάτω απο την μηλιά θα πέσει (έπεσε?).

Και αν όλη η παλιοφρουρά κατηγορείτε για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης,μαυρο χρήμα κτλ σίγουρα θα υπάρξουν και οι συνεχιστές αυτών.. Με την εκκαθάριση του ποδοσφαίρου τώρα δεν έγινε και κάτι..απλά αναγκάζετε να ασχοληθούν καινούργιοι άνθρωποι με τα στημένα που θα καθοδηγούνται απο αυτούς που συλλάβατε...Η καθοδήγηση θα γίνεται live και σε καμία περίπτωση τηλεφωνικά..

ΥΓ: Λαμόγια και κλέφτες του ποδοσφαίρου αλλά και της αθλητικής ΙΔΕΑΣ που έχει ο καθένας για την ομάδα του ανοίξτε τους λογαριασμούς και παραδώστε όλα τα χρήματα στο ταμείο του κράτους. Όποιος είναι φίλαθλος του αθλήματος και όχι κάφρος και κατευθυνόμενος αισθάνεται ντροπή και αηδία που βλέπει τις φάτσες σας τόσα χρόνια.Κατηγορείστε για εσχάτη προδοσία των φιλάθλων σας,της ομάδος που στηρίζουν και της ιδέας τους. Που έχετε και το θράσος με κακομοιριασμένο ύφος να λέτε ότι σας κατηγορούν όλοι άδικα..Ντροπή σας!

ΑναγνώστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα