ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ γιατί οι δρόμοι έχουν πληρωθεί και κατασκευαστεί ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. Οι εταιρίες που εισπράττουν διόδια δεν έχουν βάλει ούτε ευρώ από τη τσέπη τους για...
να κατασκευάσουν τους δρόμους. Πώς τους κατασκευάζουν; Με δάνεια από τις τράπεζες, τα οποία ξεπληρώνουν από τα διόδια που εισπράττουν
και με κρατική χρηματοδότηση, δηλαδή από εμάς. Απόδειξη είναι ότι απ’ τη στιγμή που τα κινήματά μας τους μείωσαν τα υπέρογκα έσοδα από τα διόδια, οι τράπεζες σταμάτησαν να τους χρηματοδοτούν, αφού είχαν για εγγύηση τα διόδια, δηλαδή… εμάς!
Επιπλέον οι δρόμοι δεν έχουν τις προδιαγραφές, την ποιότητα και τη συντήρηση που προβλέπονται από τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
Η Ανοιχτή Συνέλευση Ελεύθεροι Δρόμοι άνοιξε τα διόδια Μαλγάρων την Κυριακή 27-3-2011 από τις 13:00 έως τις 16:00, οπότε και ανέλαβαν οι συναγωνιστές από την Ακρίβεια-Στοπ μέχρι τις 18:00. Συνολικά 5 ώρες, δηλαδή και όσο πάει θα αυξάνει!


Ακολουθούν οδηγίες για τον τρόπο που περνάμε τα διόδια χωρίς να πληρώσουμε:
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ
1. Φτάνουμε με το αυτοκίνητο μας μπροστά στην μπάρα – Δεν ανοίγουμε συζήτηση με τον υπάλληλο.
2. Κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο μας.
3. Σπρώχνουμε την μπάρα προς τα εμπρός σαν να ανοίγουμε μία πόρτα και όχι προς τα πάνω.
4. Η μπάρα πηγαίνει προς το πλάι και δεν παθαίνει καμιά φθορά
5. Ακούγεται ένας ήχος σειρήνας που δεν του δίνουμε καμιά σημασία
6. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο μας και συνεχίζουμε τον δρόμο μας.
ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΖΗΤΑΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ
Αν δεν ανοίξουν αμέσως διαπράττουν ποινικό αδίκημα για παράνομη κατακράτηση.
Αν αρνηθούν να εκδώσουν απόδειξη διαπράττουν φορολογικό αδίκημα για άρνηση εκδόσεως επί πιστώσει φορολογικού στοιχείου και τηλεφωνούμε στο 1517 (ΣΔΟΕ) και το καταγγέλλουμε.
Αν αργούν να ανοίξουν διαπράττουν πρόκληση για εκτέλεση παράνομης πράξης και ζητάμε να επέμβει η τροχαία.
Αν ο τροχονόμος δηλώσει αναρμόδιος ή παίρνει το μέρος τους, καλούμε την αστυνομία στο 100 και ζητάμε να συλληφθούν ΜΕ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ο ταμίας και ο υπεύθυνος των διοδίων για παράνομη κατακράτηση και ο τροχονόμος για παράβαση καθήκοντος.
Αν μου δώσουν πιστωτική απόδειξη και ο τροχονόμος θέλει να μας κόψει κλήση, καλούμε την αστυνομία στο 100 και ζητάμε να συλληφθεί ΜΕ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ο τροχονόμος για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος.
Αν μας ζητήσουν να συμπληρώσουμε έντυπο αδυναμίας πληρωμής, πριν από την υπογραφή μας γράφουμε: «Με επιφύλαξη της νομιμότητας καταβολής του τέλους».


http://theoreio.wordpress.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα