Ο “νονός” γίνεται παιχνίδι για facebook και Google+

Η κινηματογραφική εταιρεία Paramount συνεργάζεται αυτό τον καιρό με την εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Kabam, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει μέσα στο επόμενο διάστημα ένα νέο video game βασισμένο στην εμβληματική ταινία «Ο Νονός».
Σύμφωνα με τις....
έως τώρα πληροφορίες, πρόκειται για ένα casual game
το οποίο θα παίζεται στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Google+. Όσο για τη θεματολογία του, θα είναι prequel και μένει να δούμε πόση σχέση θα έχει με το prequel που εξιστορείται στη δεύτερη ταινία με πρωταγωνιστή τον Robert DeNiro.
Αν μιλάμε πράγματι για ένα casual game του Facebook, δε θα πρέπει να έχουμε και πολλές προσδοκίες για τα γραφικά ή το gameplay. Αλλά σαν υπόθεση είναι ενδιαφέρον να το παίξει κανείς!
Έχετε ότι χρειάζεστε από υπολογιστές και δίκτυα; http://www.xestock.gr/web/main/index.php?la=2&xestock=75o02599t89iij4b9n9vapvsht2hmvlv&cid=24
Ακόμα και ότι μπορεί να σηκώσει η τσέπη σας, μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε για να παίξετε ένα "all time classic" movie-game.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα