Στέφανος Μάνος: «Η μόνη λύση είναι οι απολύσεις"

"Η μόνη λύση είναι οι απολύσεις, γιατί αν δεν γίνουν, η έξοδος από τη ζώνη του ευρώ είναι δεδομένη". Ο Στέφανος Μάνος μιλώντας στο BriefingNews, τονίζει πως ο Πρωθυπουργός δεν έπρεπε να πάει στην συμπρωτεύουσα για την ΔΕΘ, καθώς «θα κοστίσει πολλά χρήματα στον....
φορολογούμενο και δεν προσφέρει τίποτα απολύτως».

Ο επικεφαλής της Δράσης και επί πολλά
χρόνια υπουργός επί Νέας Δημοκρατίας, αλλά και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επικρότησε την συμπεριφορά των δανειστών μας και την «σκληρή» στάση που επιδεικνύουν απέναντι στον κ. Βενιζέλο. «Θεωρώ ότι είναι λάθος για μας να δίνουν λεφτά κουτουρού. Από τότε που ήρθε ο κ. Παπανδρέου το χρέος έχει αυξηθεί κατά 100 δις ευρώ. Αυτά θα τα πληρώσουμε εμείς, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας. Δεν θεωρώ σκόπιμο να δανειζόμαστε εκ νέου, καθώς είναι εις βάρος μας».

Ο Στέφανος Μάνος δεν διστάζει για μια ακόμη φορά να τονίσει πως οι απολύσεις στον δημόσιο τομέα, είναι η μόνη λύση. Ο πρώην υπουργός, είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξη πως «αν ήμουν στη θέση της τρόικας, δεν θα έδινα την επόμενη δόση», και υποστήριξε ότι «εάν δεν γίνουν μαζικές απολύσεις, δεν πρόκειται να δημιουργηθεί πρωτογενές πλεόνασμα».

http://www.briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα